Κορονοϊός-σχολεία: Στη Λάρισα το πρώτο τμήμα που κλείνει μόλις άνοιξαν
Λόγω κρούσματος covid που εντοπίστηκε σε μαθητή του σχολείου

Το πρώτο τμήμα σχολείου που ξανακλείνει λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή μετά την επανεκκίνηση των μαθημάτων δια ζώσης, βρίσκεται στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα https://www.larissapress.gr/ κλειστό μέχρι τις 25 Ιανουαρίου θα παραμείνει το β3 τμήμα στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη Λάρισα, λόγω κρούσματος covid που εντοπίστηκε σε μαθητή του σχολείου.

Πρόκειται για το πρώτο τμήμα που κλείνει μετά την επανέναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και με απόφαση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας το εν λόγω τμήμα θα κλείσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα η αρχαία φράση «Ὡς ἔπος εἰπεῖν»;
Μια έκφραση που συναντάμε συχνά σε κείμενα και ομιλίες – Ποια είναι η ακριβής της σημασία και πώς χρησιμοποιείται σήμερα.
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα η αρχαία φράση «Ὡς ἔπος εἰπεῖν»;
φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της