Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: 8 συλλήψεις μετά την αστυνομική εισβολή
Οκτώ συλλήψεις κατά την αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ κατά την πρωτοφανή εισβολή που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Από τα έξι άτομα που διέμεναν στο χώρο, πέντε Έλληνες και μια γυναίκα αλλοδαπή, τα πέντε δεν είχαν την ιδιότητα του φοιτητή, ενώ όλοι δεν δέχθηκαν να υποβληθούν στην προβλεπόμενη από τον νόμο δακτυλοσκόπησή τους.

Επίσης κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων), αντιασφυξιογόνος μάσκα, 5 ξύλινα καδρόνια, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και φοιτητική ταυτότητα.

Τα κατασχεμένα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές - συγκριτικές εξετάσεις.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, παρουσία δεύτερου εισαγγελικού λειτουργού, συνελήφθησαν δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητες κεταμίνης και mdma, δισκίο αμφεταμίνης, αντιασφυξιογόνος μάσκα και κουκούλα. Επίσης, σε άλλο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια κάνναβης.

Διευκρινίζεται, ότι και οι δύο συλληφθέντες για ναρκωτικά, δεν έχουν τη ιδιότητα του φοιτητή. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι οκτώ συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apati
Νέα απάτη με «δωρεάν πακέτο γιορτών»: Τι κρύβεται πίσω από το ψεύτικο email
Το Υπουργείο Ανάπτυξης προειδοποιεί για κύμα phishing που μιμείται επίσημη ενημέρωση – Πώς αναγνωρίζετε και αποφεύγετε την παγίδα.
Νέα απάτη με «δωρεάν πακέτο γιορτών»: Τι κρύβεται πίσω από το ψεύτικο email
Σωκράτης Φάμελλος στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που κλείνει τις εθνικές οδούς»
Φάμελλος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που κλείνει τις εθνικές οδούς – Οι αγρότες βγαίνουν στα μπλόκα γιατί δεν έχουν μέλλον
Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που κλείνει τις εθνικές οδούς»
κουτσουμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας: Μεγαλειώδης ο πανελλαδικός ξεσηκωμός των αγροτών
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν πρόκειται να ανακόψει τον –όπως τον χαρακτήρισε– «μαζικό...
Δημήτρης Κουτσούμπας: Μεγαλειώδης ο πανελλαδικός ξεσηκωμός των αγροτών