Νεκτάριος Κορδής
Παρέμβαση του αιρετού ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια- «Δεν νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Κεραμέως»

Να παραιτηθούν ζητά από τους «εντός πολλών εισαγωγικών εκλεγμένους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  αιρετούς εκπροσώπους ο αιρετός ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής.

Παραπέμπει, μάλιστα, σε σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ που προειδοποιεί πως οι εκπαιδευτικοί που θα αποδεχθούν τη θέση τους στα υπηρεσιακά συμβούλια θα γίνουν «ξένο σώμα» για τους συναδέλφους τους και τονίζει πως και οι δύο εκλεγμένοι στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.

Παράλληλα, σε μήνυμά του επισημαίνει πως οι εκλογές αιρετών της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν «παρωδία», ενώ υπενθυμίζει πως ο ίδιος και η παράταξη των ΣΥΝΕΚ, στο πνεύμα της απόφασης της ΟΛΜΕ, δεν συμμετείχαν στην εν λόγω διαδικασία. «Δε νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Ν. Κεραμέως», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο Ν. Κορδής εύχεται καλές γιορτές στους εκπαιδευτικούς και δύναμη για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσει ο κλάδος.

Το μήνυμά του:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα