Νεκτάριος Κορδής
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρέμβαση του αιρετού ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια- «Δεν νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Κεραμέως»

Να παραιτηθούν ζητά από τους «εντός πολλών εισαγωγικών εκλεγμένους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  αιρετούς εκπροσώπους ο αιρετός ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής.

Παραπέμπει, μάλιστα, σε σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ που προειδοποιεί πως οι εκπαιδευτικοί που θα αποδεχθούν τη θέση τους στα υπηρεσιακά συμβούλια θα γίνουν «ξένο σώμα» για τους συναδέλφους τους και τονίζει πως και οι δύο εκλεγμένοι στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.

Παράλληλα, σε μήνυμά του επισημαίνει πως οι εκλογές αιρετών της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν «παρωδία», ενώ υπενθυμίζει πως ο ίδιος και η παράταξη των ΣΥΝΕΚ, στο πνεύμα της απόφασης της ΟΛΜΕ, δεν συμμετείχαν στην εν λόγω διαδικασία. «Δε νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Ν. Κεραμέως», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο Ν. Κορδής εύχεται καλές γιορτές στους εκπαιδευτικούς και δύναμη για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσει ο κλάδος.

Το μήνυμά του:

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πέτρος Κόκκαλης
Ραγδαίες εξελίξεις στον «Κόσμο»: Παραιτείται ο Πέτρος Κόκκαλης - Αποχώρηση προαναγγέλλει και ο Νίκος Ράπτης
Διαλύεται και ο «Κόσμος»: Αποχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης, παραιτείται και ο συμπρόεδρος Νίκος Ράπτης
Ραγδαίες εξελίξεις στον «Κόσμο»: Παραιτείται ο Πέτρος Κόκκαλης - Αποχώρηση προαναγγέλλει και ο Νίκος Ράπτης
Μάλτα
Δεν είναι στην Ελλάδα: Ο μεσογειακός προορισμός που απολαμβάνει πάνω από 300 ημέρες ήλιου κάθε χρόνο
Ο ευρωπαϊκός προορισμός όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ
Δεν είναι στην Ελλάδα: Ο μεσογειακός προορισμός που απολαμβάνει πάνω από 300 ημέρες ήλιου κάθε χρόνο