Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Νεκτάριος Κορδής
Παρέμβαση του αιρετού ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια- «Δεν νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Κεραμέως»

Να παραιτηθούν ζητά από τους «εντός πολλών εισαγωγικών εκλεγμένους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  αιρετούς εκπροσώπους ο αιρετός ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής.

Παραπέμπει, μάλιστα, σε σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ που προειδοποιεί πως οι εκπαιδευτικοί που θα αποδεχθούν τη θέση τους στα υπηρεσιακά συμβούλια θα γίνουν «ξένο σώμα» για τους συναδέλφους τους και τονίζει πως και οι δύο εκλεγμένοι στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.

Παράλληλα, σε μήνυμά του επισημαίνει πως οι εκλογές αιρετών της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν «παρωδία», ενώ υπενθυμίζει πως ο ίδιος και η παράταξη των ΣΥΝΕΚ, στο πνεύμα της απόφασης της ΟΛΜΕ, δεν συμμετείχαν στην εν λόγω διαδικασία. «Δε νομιμοποιήσαμε τον αυταρχισμό της Ν. Κεραμέως», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο Ν. Κορδής εύχεται καλές γιορτές στους εκπαιδευτικούς και δύναμη για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσει ο κλάδος.

Το μήνυμά του:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ίδρυμα ωνάση
Νέες προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα
Θέλεις να εργαστείς στο Ίδρυμα Ωνάση - Τώρα υπάρχει η δυνατότητα καθώς υπάρχουν ανοικτές θέσεις εργασίας τις οποίες μπορείς να δεις στο Proson.gr
Νέες προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα
Κορονοϊός - Παυλάκης: Θα βλέπουμε περίπου 100 νεκρούς καθημερινά μέχρι το τέλος του χρόνου
Ο καθηγητής επισήμανε πως ό,τι ανέφεραν οι επιστήμονες για την μετάλλαξη Δέλτα, ισχύει 2 ή 3 φορές παραπάνω για την Όμικρον
Κορονοϊός - Παυλάκης: Θα βλέπουμε περίπου 100 νεκρούς καθημερινά μέχρι το τέλος του χρόνου