Μαθητές: Συμβολική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας
Συμβολική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν μαθητές ενόψει σαρωτικών αλλαγών στις πανελλαδικές εξετάσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας εν μέσω πανδημίας.

Ακολουθεί η ενημέρωση των μαθητών και φωτογραφίες από την κινητοποίηση:

Σε συμβολική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία των μαθητών για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει, μεσούσης της σχολικής χρονιάς και εν μέσω πανδημίας, σε αλλαγή του τρόπου πρόσβασης στα Πανεπιστήμια.

Οι μαθητές θυροκόλλησαν στην πύλη του υπουργείου τα δικά τους αγωνιστικά κάλαντα, αλλά και κατάλογο με τα πενταμελή συμβούλια τάξεων της Γ' Λυκείου και 15μελή Λυκείων της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας, που τις προηγούμενες μέρες ενέκριναν το ψήφισμα καταδίκης των αντιεκπαιδευτικών στοχεύσεων του υπουργείου, το οποίο κατέθεσαν επίσης στους διευθυντές των σχολείων τους και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής και της ΑΣΓΜΕ, δηλώνοντας τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα μαθητών.

Συμβολική κινητοποίηση μαθητών
Συμβολική κινητοποίηση μαθητών

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου

σχετικά άρθρα