θάνατος, κερί τριαντάφυλλα
Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της Άννας Γαλεγαλίδου, καθαρίστριας στο 1ου Γυμνασίο Σταυρούπολης, και τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της, τους συναδέλφους της στην καθαριότητα και στα μέλη του σωματείου της όπου ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

Με καθυστέρηση μάθαμε για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο της Άννας που έφυγε στις 26 Νοεμβρίου, λόγω των μέτρων για την πανδημία και επειδή τα σχολεία είναι κλειστά. Επισκεφθήκαμε το σχολείο της όπου δούλευε πάρα πολλά χρόνια, το 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Μάθαμε για τις τραγικές συνθήκες του θανάτου της. Μέχρι την τελευταία ώρα εκδήλωνε το ενδιαφέρον της για το σχολείο και τους δικούς της ανθρώπους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι συνάδελφοί της στην  καθαριότητα στο σχολείο, τα μέλη του σωματείου της είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της.  Οι εκπαιδευτικοί έχουν να θυμούνται τη φροντίδα που είχε για το σχολείο, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα στη δουλειά της, στην καθαριότητα του σχολείου την αλληλεγγύη απέναντι στους συναδέλφους της, τόσο στη δουλειά της, όσο και στη ζωή της. Οι συνάδελφοί της στο σωματείο της όλα αυτά κι ακόμη την αγωνιστικότητά της στις διεκδικήσεις, το γλυκό της χαμόγελο με το οποίο αντιμετώπιζε ακόμη και τις δυσκολίες της ζωής.

Εμείς, τα μέλη της Ε΄ ΕΛΜΕ, θα θυμόμαστε την Άννα για τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της.

Την αισθανόμασταν δίπλα μας όταν τοποθετούσαμε τα πανό της ΕΛΜΕ για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, με τελευταίο αυτό για την τιμωρία των εγκληματιών της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής που το φωτογράφισε για να το θυμάται. Κάθε φορά θα την αναπολούμε όταν στο σχολείο θα έχουμε διαδικασίες του σωματείου μας, καθώς η Άννα πάντα μας βοηθούσε, και ιδιαίτερα στις επισκέψεις αλληλεγγύης που οργάνωνε η ΕΛΜΕ για τους πρόσφυγες. Ο χαμός της Άννας είναι απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

ΌΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΚΤΑ στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Αιτήσεις Εδώ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΑΙΓΙΝΑ
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου από μισθωμένους εκτελεστές
Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ, είχε κατονομαστεί από τα θύματα, ως ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές και είχαν δεχθεί απειλές από...
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου από μισθωμένους εκτελεστές