Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
θάνατος, κερί τριαντάφυλλα
Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της Άννας Γαλεγαλίδου, καθαρίστριας στο 1ου Γυμνασίο Σταυρούπολης, και τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της, τους συναδέλφους της στην καθαριότητα και στα μέλη του σωματείου της όπου ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

Με καθυστέρηση μάθαμε για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο της Άννας που έφυγε στις 26 Νοεμβρίου, λόγω των μέτρων για την πανδημία και επειδή τα σχολεία είναι κλειστά. Επισκεφθήκαμε το σχολείο της όπου δούλευε πάρα πολλά χρόνια, το 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Μάθαμε για τις τραγικές συνθήκες του θανάτου της. Μέχρι την τελευταία ώρα εκδήλωνε το ενδιαφέρον της για το σχολείο και τους δικούς της ανθρώπους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι συνάδελφοί της στην  καθαριότητα στο σχολείο, τα μέλη του σωματείου της είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της.  Οι εκπαιδευτικοί έχουν να θυμούνται τη φροντίδα που είχε για το σχολείο, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα στη δουλειά της, στην καθαριότητα του σχολείου την αλληλεγγύη απέναντι στους συναδέλφους της, τόσο στη δουλειά της, όσο και στη ζωή της. Οι συνάδελφοί της στο σωματείο της όλα αυτά κι ακόμη την αγωνιστικότητά της στις διεκδικήσεις, το γλυκό της χαμόγελο με το οποίο αντιμετώπιζε ακόμη και τις δυσκολίες της ζωής.

Εμείς, τα μέλη της Ε΄ ΕΛΜΕ, θα θυμόμαστε την Άννα για τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της.

Την αισθανόμασταν δίπλα μας όταν τοποθετούσαμε τα πανό της ΕΛΜΕ για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, με τελευταίο αυτό για την τιμωρία των εγκληματιών της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής που το φωτογράφισε για να το θυμάται. Κάθε φορά θα την αναπολούμε όταν στο σχολείο θα έχουμε διαδικασίες του σωματείου μας, καθώς η Άννα πάντα μας βοηθούσε, και ιδιαίτερα στις επισκέψεις αλληλεγγύης που οργάνωνε η ΕΛΜΕ για τους πρόσφυγες. Ο χαμός της Άννας είναι απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προκηρύξεις ΑΣΕΠ για Χιλιάδες Διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο - Βγαίνουν καθημερινά εδώ

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός - Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης μαθήτριας
Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό - Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή
Κορονοϊός - Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης μαθήτριας
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΑΛ
Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη
Το υπουργείο και τα ΜΜΕ που το λιβανίζουν με το αζημίωτο, αποσιωπούν όλους τους παράγοντες που έχουν φέρει την εκπαίδευση σε αυτή την κατάσταση και...
Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη