Νίκη Κεραμέως εκλογές αιρετών
Η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για την τηλεκπαίδευση, τόνισε ότι η παροχή της πλατφόρμας από τη Cisco αποτελεί δωρεά και ότι το Δημόσιο «δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ»

Πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των κομμάτων να δουν τη σύμβαση του υπουργείου Παιδείας με την εταιρεία Cisco, η οποία παρέχει την πλατφόρμα Webex για την πραγματοποίηση της τηλεκπαίδευσης στην Ελλάδα, απηύθυνε η Νίκη Κεραμέως το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για δωρεά και ότι το Δημόσιο «δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ». Επιπλέον, χαρακτήρισε «τεράστιο εγχείρημα» την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. 

Ανέφερε επιπλέον ότι κατά τη δεύτερη ημέρα εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης υπήρξε συμμετοχή πάνω από 3,2 συνδεδεμένων και περισσότερα από 9 εκατομμύρια λεπτά μαθημάτων.

Εκτός των άλλων, η κ. Κεραμέως απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εισήγηση από τη μεριά των ειδικών για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα