Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Νίκη Κεραμέως εκλογές αιρετών
Η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για την τηλεκπαίδευση, τόνισε ότι η παροχή της πλατφόρμας από τη Cisco αποτελεί δωρεά και ότι το Δημόσιο «δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ»

Πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των κομμάτων να δουν τη σύμβαση του υπουργείου Παιδείας με την εταιρεία Cisco, η οποία παρέχει την πλατφόρμα Webex για την πραγματοποίηση της τηλεκπαίδευσης στην Ελλάδα, απηύθυνε η Νίκη Κεραμέως το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για δωρεά και ότι το Δημόσιο «δεν έχει ξοδέψει ούτε ευρώ». Επιπλέον, χαρακτήρισε «τεράστιο εγχείρημα» την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. 

Ανέφερε επιπλέον ότι κατά τη δεύτερη ημέρα εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης υπήρξε συμμετοχή πάνω από 3,2 συνδεδεμένων και περισσότερα από 9 εκατομμύρια λεπτά μαθημάτων.

Εκτός των άλλων, η κ. Κεραμέως απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εισήγηση από τη μεριά των ειδικών για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Μόνιμοι Διορισμοί σε Δήμους: Το  πιο εύκολο Lower - Proficiency για μόρια μέσα σε 3 ημέρες με ΤΗΛΕΞΈΤΑΣΗ - Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

ekpaideutiko syllalitirio foititon
Οκτώ φοιτητικοί σύλλογοι καλούν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης
Στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στα Προπύλαια συμμετέχουν μαζί με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, οκτώ φοιτητικοί σύλλογοι - Συλλαλητήριο και την...
Οκτώ φοιτητικοί σύλλογοι καλούν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης
ΟΙΚΟΝΟμικη ολυμπιαδα σχολεία
Οικονομική Ολυμπιάδα στα σχολεία: Ως 24 Ιανουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές στη φετινή, δεύτερη διοργάνωση του μεγάλου διαγωνισμού οικονομικών γνώσεων, της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας, πλησιάζουν στο τέλος...
Οικονομική Ολυμπιάδα στα σχολεία: Ως 24 Ιανουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής