Κόσμος 0

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο κορυφαίος, κατά γενική ομολογία, ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υπεβλήθη σε επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κρανίο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα... μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο προσωπικός του ιατρός, Λεοπόλντο Λούκε, ο διάσημος Αργεντινός, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

«Ο Ντιέγκο ανυπομονεί να φύγει από το νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στην διαδικασία αξιολόγησης εάν αυτό θα μπορούσε να γίνει την Τρίτη ή πιθανότατα την Τετάρτη. Θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές παραμέτρους, αλλά μέχρι στιγμής, η πρόοδός του είναι πολύ καλή».

Υπενθυμίζεται, ότι ο «Ντιεγκίτο», υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κρανίο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος