Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων - Αναστολή λειτουργίας 7 τμημάτων εργαστηρίου

Ανεστάλη από χθες και για τις επόμενες 14 μέρες η λειτουργία επτά τμημάτων του Εργαστηρίου Ποσοτικές Μέθοδοι στη λήψη Διοικητικών Αποφάσεων του ΔΙΠΑΕ στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών, καθώς θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων η οποία παρακολούθησε το συγκεκριμένο εργαστήριο την περασμένη Πέμπτη.

Με απόφαση των πρυτανικών αρχών του πανεπιστημιακού ιδρύματος, σε καραντίνα 14 ημερών μπαίνουν το διδακτικό προσωπικό και οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος, ενώ για το επόμενο διάστημα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καραχάλιος, Καρυστιανού
Καραχάλιος για Καρυστιανού: «Serial liar και μυθομανής – Την έχουν μαγέψει η Γρατσία και η γερόντισσα»
Ξέσπασμα Καραχάλιου για «σέχτες» και «μαγείες» κατά της Μαρίας Καρυστιανού - «Έχει χάσει το μέτρο και θέλει να γίνει Πρωθυπουργός»
Καραχάλιος για Καρυστιανού: «Serial liar και μυθομανής – Την έχουν μαγέψει η Γρατσία και η γερόντισσα»