peristeri mathites
Σύμφωνα μάλιστα με όσα καταγγέλλονται, οι αστυνομικοί έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε πως η αστυνομία αποφασίζει για το ποιος θα κατέβει στην πορεία ή όχι

Tουλάχιστον 15 αστυνομικοί στο σταθμό του Μετρό στον Άγιο Αντώνιο άρχισαν να κάνουν ελέγχους σε τσάντες μαθητών οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να πάνε στην μαθητική κινητοποίηση.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε πως η αστυνομία αποφασίζει για το ποιος θα κατέβει στην πορεία ή όχι.

Η ΤΟ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικό τρομοκράτησης και προσθέτει:

«Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε πολλά παρόμοια με την αστυνομία να παίρνει την σκυτάλη, από τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, από μερίδα διευθυντών που είχαν επιστρατεύσει κόφτες αλυσίδων και απειλές.

Αυτός είναι ο διάλογος που θέλει η κυβέρνηση, με ΜΑΤ, με χημικά, με προληπτικούς ελέγχους των “ράμπο” σε 16χρονους, με “άδεια” για το αν πρέπει να αγωνιστούν και να κινητοποιηθούν ή όχι. Το δίκιο των μαθητών έχει κριθεί. Τέτοια περιστατικά μόνο να τους πεισμώσουν καταφέρνουν.

Συνεχίζουμε να οργανώνουμε τον αγώνα στα σχολεία με κάθε μορφή. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

peristeri mathites 2

Πηγή: 902.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

louloudia
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες
Με λίγη προσοχή και τις κατάλληλες συνθήκες, τα λουλούδια μπορούν να παραμείνουν λαμπερά και όμορφα για περισσότερες ημέρες.
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες