apky spoudes
Στις 10 Νοεμβρίου 2020 ολοκληρώνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εξ αποστάσεως φοίτηση σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ)

Στις 10 Νοεμβρίου 2020 ολοκληρώνεται η νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων για εξ αποστάσεως φοίτηση σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) με έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Η περίοδος αιτήσεων αφορά στα ακόλουθα δύο (2) Προπτυχιακά και τέσσερα (4) Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών:

Προπτυχιακά Προγράμματα:

Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

 

Οι τρεις Σχολές (Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης) του ΑΠΚΥ προσφέρουν επίσης θέσεις υποψηφίων διδακτόρων (Διδακτορικά Προγράμματα) σε πλήθος ερευνητικών περιοχών. Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό και ευκαιρίες δια βίου μάθησηςΑυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων του.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και υποτροφίες. Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ΑΠΚΥ είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών που επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους για τριτοβάθμια εκπαίδευση να σπουδάσουν από τον προσωπικό τους χώρο και στον δικό τους χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, και να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά στον ελληνόφωνο χώρο, όλοι οι τίτλοι σπουδών του ΑΠΚΥ αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά ως τις 10 Νοεμβρίου 2020 μέσω του κεντρικού συστήματος υποβολής αιτήσεων στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lufthansa Group
Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Εκκένωση αεροσκάφους της Lufthansa με τσουλήθρες μετά από ένδειξη βλάβης
Πανικός σε πτήση που επέστρεψε εκτάκτως στην Αθήνα λίγα λεπτά μετά την απογείωση – Ελαφρά τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες
Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Εκκένωση αεροσκάφους της Lufthansa με τσουλήθρες μετά από ένδειξη βλάβης
τσιπρας
Αλέξης Τσίπρας: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο Χαλάνδρι (Φώτο + Βίντεο)
Στο Θέατρο Ρεματιάς συγκεντρώθηκαν στελέχη, αυτοδιοικητικοί και πρόσωπα της κεντροαριστεράς, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες κινήσεις του πρώην...
Αλέξης Τσίπρας: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο Χαλάνδρι (Φώτο + Βίντεο)
νηπιαγωγείο
Άγιος Στέφανος: Κινητοποιήσεις για τα Νηπιαγωγεία – Δίωρο «λουκέτο» και στάση εργασίας την Τρίτη
Αντιδρούν γονείς και εκπαιδευτικοί σε μετακινήσεις μαθητών και συγχωνεύσεις τμημάτων – «Όχι στη σαρανταποδαρούσα των 25 παιδιών», τονίζουν
Άγιος Στέφανος: Κινητοποιήσεις για τα Νηπιαγωγεία – Δίωρο «λουκέτο» και στάση εργασίας την Τρίτη
δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση ALCO: Έντονη δυσπιστία για το Κράτος Δικαίου – Απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία
Στο 22,8% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Επτά στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι η χώρα δεν λειτουργεί με όρους κράτους δικαίου
Δημοσκόπηση ALCO: Έντονη δυσπιστία για το Κράτος Δικαίου – Απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία