ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η νομιμότητα και η ασφάλεια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση
Η βία και οι τραμπουκισμοί μόνο πολιτικές παρεμβάσεις δεν είναι αναφέρει η ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Σήμερα το πρωί ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο γραφείο του Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ανδρέα Μπουντουβή, προκαλώντας βανδαλισμούς εντός του γραφείου του και προπηλακίζοντας τον ίδιο, ως «πολιτική παρέμβαση για την κατάληψη Γκίνη».

Η βία και οι τραμπουκισμοί μόνο πολιτικές παρεμβάσεις δεν είναι. Είναι παράνομες ενέργειες και μόνο ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Η εμβληματική μεταρρύθμιση της κατάργησης του ασύλου ανομίας και της επαναφοράς του στην πραγματική έννοια της ακαδημαϊκής ελευθερίας έχει θέσει πλέον τις βάσεις για την καθιέρωση ειδικού σώματος πανεπιστημιακής φύλαξης -πράγμα που αποτελεί πάγια πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-, ούτως ώστε οι τραμπούκοι κάθε «απόχρωσης» να συλλαμβάνονται και να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

Όσο και αν κάποιοι αρνούνται να το αποδεχτούν, οι μέρες της ανομίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το Πανεπιστήμιο επιστρέφει στους φυσικούς κατόχους του, δηλαδή τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους εργαζομένους. Η νομιμότητα και η ασφάλεια στα πανεπιστήμια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης: Ο Κώστας Ανεστίδης δεν έχει θέση στη συνάντηση με Μητσοτάκη
«Το βίντεο ξεπερνάει τα όρια της χυδαιότητας» - "Κόκκινη κάρτα" από το Μαξίμου στον Κώστα Ανεστίδη
Παύλος Μαρινάκης: Ο Κώστας Ανεστίδης δεν έχει θέση στη συνάντηση με Μητσοτάκη