Ν. Κεραμέως: Καταδικάζουμε το βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου
Παρέμβαση της υπουργού Παιδείας για το βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου Αθηνών από νεοναζί

Παρέμβαση για το βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου Αθηνών με συνθήματα μίσους από νεοναζί πραγματοποίησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει:

«Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών για να εκφράσω την καταδίκη μας για τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου της Αθήνας και τη δέσμευσή μας ότι το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων θα συνεχίσει με επιμονή τις πολιτικές για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού.

Ο αντισημιτισμός έχει πάντα την ίδια πολιτική στόχευση: την υπονόμευση της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ανοιχτής κοινωνίας και του ορθολογισμού.

Μας αφορά όλους».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

google μηνυμα
Οδηγός για να αφαιρέσετε το τηλέφωνο και email σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης
Αυτό που μέχρι πρόσφατα απαιτούσε χρονοβόρες διαδικασίες, σήμερα μπορεί να γίνει μέσα από μερικά απλά βήματα στο κινητό.
Οδηγός για να αφαιρέσετε το τηλέφωνο και email σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης