Κ. Αρσένης: Ρίψη δακρυγόνων εναντίον των μαθητών και αποκλεισμός, όσων αντιδρούν, από το δικαίωμα στην εκπαίδευση
Δήλωση Κ. Αρσένη για τη ρίψη δακρυγόνων εναντίον των μαθητών και τον αποκλεισμό, όσων αντιδρούν, από το δικαίωμα στην εκπαίδευση

Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα μπορεί κάποιος να φανταστεί πως η Υπουργός Παιδείας θα μπορούσε να αποφασίσει ότι «οι μαθητές που παρεμποδίζουν τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχουν στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα λαμβάνουν απουσίες για όσες διδακτικές ώρες προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας» (ΦΕΚ 4264/Β/30.09.2020, άρ. 2, παρ. 2). 

Η κυβέρνηση σήμερα δεν ντράπηκε να επιτεθεί με δακρυγόνα στους μαθητές που ζητούν προστασία απο τον συγχρωτισμό στα σχολεία, που ευνοεί τη διάδοση του κορωνοϊού. Χθες κατάλυσε το Σύνταγμα μετατρέποντας το φρόνημα σε προϋπόθεση για την πρόσβαση στην εκπαίδευση.’Οποιος μαθητής – μαθήτρια αντιδρά στις επικίνδυνες για την διάδοση του κορωνοϊού συνθήκες συγχνωτισμού στα σχολεία θα μείνει στην ίδια τάξη!

Αντιδράς στην εγκληματική μας αμέλεια και ανικανότητα; Δεν θα δώσεις Πανελλαδικές εξετάσεις, δεν θα σου επιτραπεί να συνεχίσεις στο Πανεπιστήμιο, θα μείνεις στην ίδια τάξη μέχρι να συμμορφωθείς. Η κυβέρνηση απαιτείται να βάλει τέλος άμεσα στη συνταγματική της εκτροπή.

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων - Αναστολή λειτουργίας 7 τμημάτων εργαστηρίου
Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου