ΚΙΝΑΛ: Αδυναμία η «επίδειξη πυγμής» απέναντι στη νέα γενιά
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ΚΙΝΑΛ καταδικάζει την τιμωρητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους μαθητές και τις καταλήψεις - «Ουσία και όχι απουσία στα  σχολεία»

Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει την πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει με απουσίες και υποχρεωτική αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας λόγω καταλήψεων με μαθήματα τα Σάββατα και τις αργίες.

«Η επίδειξη πυγμής απέναντι στην νέα γενιά, μόνο  αδυναμία προδίδει», τονίζει σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας την ανάγκη διαλόγου με πειθώ.

Αναλυτικά:

Τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά και ασφαλή.

Αυτό δεν επιτυγχάνεται με απειλές και τιμωρίες.

Με αυτές τις δηλώσεις η Κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η επίδειξη πυγμής απέναντι στην νέα γενιά, μόνο  αδυναμία προδίδει. Επιτέλους να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονιών τους. Όπως έχουμε προτείνει.

Και να μιλήσει στους νέους με πειθώ. Ώστε να συνεχιστεί σωστά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ουσία λοιπόν και όχι απουσία στα  σχολεία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»