Εκπαίδευση

Πάτρα: Αρνητικός στον κορονοϊό ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου που τελεί υπό κατάληψη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνεχίζεται η κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο με αίτημα την αποσυμφόρηση των μεγάλων τάξεων - Συνέλευση αύριο του Συντονιστικού των Μαθητών στην πλατεία Γεωργίου

Αρνητικό ήταν τελικά το τεστ του μαθητή από το 2ο Γενικό Λύκειο της Πάτρας, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξέταση covid καθώς η μητέρα του βρέθηκε θετική στον ιό. Αρνητικός βρέθηκε επίσης και ο πατέρας του παιδιού. 

Την ίδια ώρα, η κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο συνεχίζεται με αίτημα να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών στις τάξεις και να γίνουν επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών. 

Αύριο, μάλιστα, το Συντονιστικό των Μαθητών καλεί σε συνέλευση όλων των μαθητών στην κεντρική πλατεία της Πάτρας στις 10:30 προκειμένου να συζητήσουν και να οργανώσουν κινητοποιήσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως η κατάληψη δεν πραγματοποιείται για τη μη χρήσης μάσκας στα σχολεία, αλλά για την αποσυμφόρηση των μεγάλων τάξεων και τη μείωση των μαθητών από τους 25 στους 15 μαθητές. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση