Πάτρα: «Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά της χρήσης μάσκας» λέει η μητέρα του μαθητή που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό
Τι λέει στο alfavita.gr η μητέρα του μαθητή Λυκείου στην Πάτρα που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

«Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία» ξεκαθαρίζει με δήλωσή της στο alfavita.gr η μητέρα του μαθητή από το 2ο Λύκειο της Πάτρας, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Η κατάληψη στο σχολείο του γιου μου δεν πραγματοποιήθηκε για να διαμαρτυρηθούν οι μαθητές ενάντια στη μάσκα, αλλά επειδή ζητούν επιπρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων, και να πραγματοποιηθούν περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Σε αντίθεση, όμως, με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί ότι δεν στήριξα καμία κατάληψη και ότι απλώς πήγα να πάρω τον γιο μου από σχολείο του χθες το μεσημέρι», εξηγεί η Ε.Κ (το alfavita έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της μητέρας του μαθητή).

Ούσα εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Πάτρας, η μητέρα του μαθητή αναφέρει επίσης ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει το τεστ covid-19 -όπως προβλέπεται-, το οποίο ύστερα βγήκε θετικό. Η ίδια ήταν ασυμπτωματική. 

Δημιουργήθηκε ωστόσο ανησυχία στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητας, μιας και η μητέρα του μαθητή την προηγούμενη ημέρα είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητο της και συμμαθητές του γιου της στο σπίτι τους. 

Οπως διευκρίνισε τέλος πριν από λίγο στην ΕΡΤ και ο αντιδήμαρχος κ. Τάκης Πετρόπουλος, που βρέθηκε στο σχολείο οπου γίνεται απολύμανση, οι μαθητές στο σχολείο αυτό δεν είναι αρνητές της μάσκας και η κατάληψη έχει αίτημα 15 μαθητές στην τάξη και καλύτερο εξαερισμό αιθουσών

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iphone
Ασφαλίστε τα δεδομένα σας: Πρώτες κινήσεις μετά από κλοπή κινητού
Πως να δράσετε άμεσα και μεθοδικά, ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα και να μειώσετε τον κίνδυνο περαιτέρω ζημίας.
Ασφαλίστε τα δεδομένα σας: Πρώτες κινήσεις μετά από κλοπή κινητού
wifi-routers.jpg
Αργό Internet; Ίσως φταίει ένας ανεπιθύμητος «επισκέπτης» στο δίκτυό σας
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου γείτονες ή ακόμα και άγνωστοι συνδέονται χωρίς άδεια στο WiFi μας, επιβραδύνοντας τη σύνδεση και θέτοντας σε...
Αργό Internet; Ίσως φταίει ένας ανεπιθύμητος «επισκέπτης» στο δίκτυό σας