Διαβατά
Σχολείο-υγειονομική βόμβα στα Διαβατά Χαλκιδικής - Καμία πρωτοβουλία για την επίλυση του ζητήματος, αν και το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και 10 χρόνια

Ένα σχολείο-υγειονομική βόμβα λειτουργεί στα Διαβατά Χαλκιδικής, καθώς στο ίδιο σχολικό συγκρότημα φιλοξενούνται το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διαβατών, ενώ το ίδιο προαύλιο χρησιμοποιούν και οι μαθητές του 1ου δημοτικού της περιοχής.

Το ζήτημα αναδεικνύει ρεπορτάζ του Mega, καθώς στο διάλειμμα σημειώνεται συγχρωτισμός με 950 παιδιά στον ίδιο χώρο.

Στα υγειονομικά προβλήματα προστίθενται και οι υπόγειες αίθουσες που δεν αερίζονται κατάλληλα, ενώ κάθε αίθουσα φιλοξενεί 26-27 μαθητές.

Για τα σοβαρά προβλήματα τοποθετήθηκε ο Γραμματέας γονέων και κηδεμόνων, Μιχάλης Μπενάκης, τονίζοντας ότι αυτή η κατάσταση ισχύει δέκα χρόνια.

«Πήγαμε στο δημοτικό συμβούλιο, μιλήσαμε με την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά και με τη νυν.Μέχρι και ερώτηση είχε γίνει στη Βουλή το θέμα για το σχολείο, αλλά δεν απαντήθηκε» τόνισε.

«Ανησυχούμε, νιώθουμε ανασφάλεια, οι συνθήκες είναι ανθυγιεινές» πρόσθεσε με νόημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ελληνικά
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
«Όχι»: Από το «οὐκ» στην καθημερινή λέξη – Η συναρπαστική ετυμολογία μιας άρνησης
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
ψαρια
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής
Από ιχθυάλευρα μέχρι σόγια και πτηνάλευρα — τα ερωτήματα για βιωσιμότητα και ηθική πίσω από την εκτροφή ψαριών
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής