Ν. Κεραμέως: Ξεκινάμε με αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί
«Ξεκινάμε με την έναρξη της νέας χρονιάς με την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και του εκπαιδευτικού έργου», σημείωσε η υπουργός Παιδείας, εκτιμώντας ότι η πλειονότητα των εκπαιδευτικών επιθυμούν την αξιολόγηση

Στο πότε και πώς θα γίνει η αξιολόγηση των σχολικών δομών και των εκπαιδευτικών και πώς θα καμφθούν οι αντιδράσεις αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

«Η αξιολόγηση συνιστά μια κεντρική πολιτική μας δέσμευση που υλοποιείται με βάση τον αρχικό μας προγραμμαπσμό και προ των εκλογών», σημείωσε η κα Κεραμέως, συμπληρώνοντας: «Ξεκινάμε με την έναρξη της νέας χρονιάς με την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και του εκπαιδευτικού έργου εσωτερική και εξωτερική από στελέχη εκπαίδευσης την Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και ακολουθεί στη συνέχεια η αξιολόγηση δασκάλων και καθηγητών».

Επιπλέον, η υπουργός εκτίμησε ότι η πλειονότητα των εκπαιδευτικών επιθυμούν την αξιολόγηση, την οποία χαρακτήρισε ως «ένα πολύπμο εργαλείο για την επιβράβευση της προσπάθειας και τη βελτίωση όπου εντοπίζεται αδυναμία».

Ακόμα, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε και στη σύνδεση αξιολόγησης και χρηματοδότησης των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Πτυχία: Πρόταση 27 φορέων και ενώσεων για την αντιστοίχηση πτυχίων ΤΕΙ με ΑΕΙ
Πτυχία: Πρόταση 27 φορέων και ενώσεων για την αντιστοίχηση πτυχίων ΤΕΙ με ΑΕΙ
Οι αλλεπάλληλες μετονομασίες Τμημάτων Τ.Ε.Ι., που έλαβαν χώρα σε μια προσπάθεια επικαιροποίησης του επιστημονικού πεδίου που θεράπευαν, οδήγησαν σε...
Πτυχία: Πρόταση 27 φορέων και ενώσεων για την αντιστοίχηση πτυχίων ΤΕΙ με ΑΕΙ