Μήνυμα της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας για τη νέα σχολική χρονιά
«Η  ΔΑΚΕ  είναι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της ανάρτησης μορίων και πινάκων στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ ώστε ο συνάδελφος που διεκδικεί  υπηρεσιακή αλλαγή να έχει πλήρη γνώση και άποψη» τονίζει στο μήνυμά της η ΔΑΚΕ Καθηγητών Νομού Λάρισας

Ένα σύντομο μήνυμα απευθύνει η ΔΑΚΕ Καθηγητών Νομού Λάρισας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά:

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας  εύχεται καλή θητεία στη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν.Λάρισας και επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Η ΔΑΚΕ ,όπως διαχρονικά πράττει, θα στηρίζει κάθε ενέργεια της διοίκησης που θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων καθηγητών και μαθητών αλλά θα διαφοροποιείται και θα βρίσκεται σταθερά απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση θίγει κεκτημένα δικαιώματα και δίκαια αιτήματα τους.

Παράλληλα ευχόμαστε καλή θητεία και στο νέο ΠΥΣΔΕ ν.Λάρισας , το οποίο τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται από τεράστια προβλήματα, αντιπαλότητες, ακραίες αντιπαραθέσεις, αντισυναδελφικές συμπεριφορές και εμμονές καθώς και από δικαστικές διαμάχες ένθεν και ένθεν του τέως ΔΔΕ, των διορισμένων αλλά και των αιρετών (!!) μελών. Τα φαινόμενα αυτά εκφυλισμού του ΠΥΣΔΕ ν.Λάρισας  είχαν ως αποτέλεσμα τα ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού  και όχι μόνο.

Η ΔΑΚΕ θεωρεί πως το ζητούμενο στο νέο ΠΥΣΔΕ είναι η ηρεμία, η συνεργασία και η πλήρης  διαφάνεια. Η  ΔΑΚΕ  είναι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της ανάρτησης μορίων και πινάκων στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ ώστε ο συνάδελφος που διεκδικεί  υπηρεσιακή αλλαγή να έχει πλήρη γνώση και άποψη. Οποιοσδήποτε δεν υιοθετεί  την πλέον δημοκρατική θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρα εκτός της λογικής της .

Τέλος ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στις/στους  συναδέλφισσες/συναδέλφους  μας  καθώς και σε μαθητές και γονείς. Η ΔΑΚΕ και αυτή την πλέον δύσκολη, λόγω της πανδημίας, σχολική χρονιά θα βρίσκεται σταθερά δίπλα τους με ρεαλισμό, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκφε
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 21 σχολεία του Νομού, με περισσότερους από 220 μαθητές
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Μερόπης Τζούφη
Μ.Τζούφη: «Η κυβέρνηση κόβει κορδέλες σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αφήνοντας πίσω τη δημόσια παιδεία»
Κριτική για εμπορευματοποίηση της γνώσης και έλλειψη ενίσχυσης των δημόσιων ΑΕΙ
Μ.Τζούφη: «Η κυβέρνηση κόβει κορδέλες σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αφήνοντας πίσω τη δημόσια παιδεία»