Αποχαιρετισμός του απερχόμενου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Ζακύνθου, Κ. Τζίμα
«Κάθε τέλος, είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης Ευάγγελο Αγγελούση, που αναλαμβάνει σήμερα»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους συνεργάτες του δημοσιεύει ο απερχόμενος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, Κωνσταντίνος Τζίμας.

Αναλυτικά το μήνημα:

Αγαπητές & αγαπητοί συνάδελφοι & συνεργάτες, αγαπητοί γονείς & μαθητές, με το παρόν αποχαιρετιστήριο μήνυμα, σήμερα 17-08 2020, κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου, ως Διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Ζακύνθου, ύστερα από τεσσεράμισι δύσκολα, παράλληλα δε, δημιουργικά συναπτά έτη.

Υπηρέτησα το χώρο της εκπαίδευσης με πίστη και αφοσίωση από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των μαθητών μας.

Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας και η αποτελεσματικότητα, τόσο με τον μεγάλο σεισμό του 2018, την οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και την πανδημία λόγω του COVID 19.

Με πολλαπλές ενέργειες και αγωνιώδεις προσπάθειες, παραδώσαμε σε λειτουργία δύο υπερσύχρονα σχολικά συγκροτήματα [Αρετάκειο & Ειδικό Σχολείο] και μεταστεγάσαμε το 4ο Νηπιαγωγείο σε ένα εξαίρετο κτίριο. Σχεδιάσαμε και ενεργοποιήσαμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την κατασκευή ενός ακόμη Δημοτικού Σχολείου στα όρια της πόλης, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, καθώς και άλλα πολλά.

Εφαρμόσαμε καινοτόμα προγράμματα, όπως για παράδειγμα η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή, αντιμετωπίσαμε την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας και των Σχολικών μονάδων, δίνοντας την ευχέρεια στα στελέχη μας, για άρτια οργάνωση των Σχολείων τους, για να έχουν οι μικροί μαθητές δυνατότητα ίσων ευκαιριών και καλύτερη πρόσβαση στη μάθηση.

Στη δύσκολη & αβέβαιη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, δώσαμε τη μάχη, συλλογικά και συντεταγμένα, με όραμα για την παιδεία, προσπαθώντας να κρατήσουμε ψηλά τις αξίες και το ηθικό του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού της Διεύθυνσής μας, που τόσο είχε ανάγκη. 

Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πρέπει να ευχαριστήσω σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς επίσης και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Κρατώ μέσα μου τις καλύτερες στιγμές μας
και τη φιλία μας.

Αγαπητοί συνεργάτες, συστρατευθήκαμε σε ένα όμορφο ταξίδι, κερδίσαμε πολλές μάχες, που αρκετές φορές σε έκαναν να λιποτακτήσεις, είχαμε σημαντικές επιτυχίες, με ανάπτυξη όλων εκείνων των μεθόδων για αποτελεσματική διαχείριση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, για το καλό της Εκπαίδευσης, γενικότερα.

Ευελπιστώ ότι στο τέλος αυτού του κύκλου, να έχουμε δημιουργήσει εκείνες τις σταθερές βάσεις, για ένα καλύτερο «αύριο» των παιδιών μας. Οι στόχοι στην Εκπαίδευση είναι πάντα ανοικτοί. Το μέλλον των μαθητών/παιδιών μας, χρειάζεται συνεχώς επαγρύπνηση ετοιμότητα και επαγγελματισμό.

Κάθε τέλος, είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης Ευάγγελο Αγγελούση, που αναλαμβάνει σήμερα.

Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ
Διευθυντής της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ζακύνθου

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός-σχολεία: Η «γαλαρία» το πιο ασφαλές σημείο για τους μαθητές
Κορονοϊός-σχολεία: Η «γαλαρία» το πιο ασφαλές σημείο για τους μαθητές
Τα ανοικτά παράθυρα στις σχολικές τάξεις μειώνουν έως 40% τα σταγονίδια με κορονοϊό στον αέρα, ενώ οι πίσω γωνίες (η «γαλαρία»!) είναι τα ασφαλέστερα...
Κορονοϊός-σχολεία: Η «γαλαρία» το πιο ασφαλές σημείο για τους μαθητές