Αγρίνιο: 17χρονος μαθητής έπεσε από γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Πολλαπλά τραύματα υπέστη ο 17χρονος μαθητής, ο οποίος βρισκόταν πάνω στην γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όταν αυτή υποχώρησε

Ο νεαρός έπεσε στο υπόγειο στης Γλυπτοθήκης Καπράλου από ύψος 6 με 10 μέτρων περίπου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το τοπικό site sinidisi.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες που έσπασαν την πόρτα του κτιρίου, όπως επίσης Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

105973932_266348581134786_4905051032586727008_n.jpg

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου Κωνσταντίνο Μπακόπουλο ο νεαρός φέρει πολλαπλές κακώσεις, κακώσεις στο θώρακα, την κοιλιά και τον αυχένα, ενώ χειρουργήθηκε και οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του. Αξίζει να σημειωθεί πως το χειρουργείο διήρκεσε 2,5 ώρες και ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Κατά το παρελθόν έχουν ανέβει στην γυάλινη οροφή του κτιρίου και άλλα παιδιά, χωρίς το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τον λόγο και τον τρόπο που βρέθηκε στην οροφή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η πραγματική σημασία της λέξης "τάλας"
Παρότι δεν ακούγεται συχνά στον σύγχρονο καθημερινό λόγο, το "τάλας" παραμένει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της εκφραστικότητας και της ιστορικής...
Η πραγματική σημασία της λέξης "τάλας"
Χθες, στην πλατεία Δαβάκη, η μουσική και οι στίχοι έγιναν ένα με τα αιτήματα και τις αγωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας.
ΜΕ την Ανοιχτή Ορχήστρα, στη γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου, στην Καλλιθέα!
Χθες, στην πλατεία Δαβάκη, η μουσική και οι στίχοι έγιναν ένα με τα αιτήματα και τις αγωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας.
ΜΕ την Ανοιχτή Ορχήστρα, στη γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου, στην Καλλιθέα!