Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εκπαιδευτικός στον Βόλο
Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Καζαρλής, διοικητικός υπάλληλος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων βρήκε την εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας πιο φτωχή. Στο γραφείο του, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, δεν επέστρεψε ο εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας Αποστόλης Καζαρλής, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 55 ετών, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία τους το τελευταίο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η μάχη ήταν δύσκολη και άνιση για τον άτυχο εκπαιδευτικό ο οποίος από το 2013 εκτελούσε χρέη διοικητικού υπαλλήλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ νωρίτερα είχε υπηρετήσει σε αρκετά σχολεία στη Μαγνησία.

Ο Αποστόλης Καζαρλής, ο οποίος καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, διέμενε στον Βόλο, ωστόσο η κηδεία του θα τελεστεί στη γενέτειρά του.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του ενημερώθηκαν για τον θάνατό του. Με συγκινητικό μήνυμα ο διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας αποχαιρέτησαν τον συνάδελφό τους: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε σήμερα έναν δικό μας άνθρωπο, έναν διοικητικό υπάλληλο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας από το 2013, που υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας για πολλά χρόνια.

Αποχαιρετάμε κι έναν φίλο, συνεργάτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Ο Αποστόλης Καζαρλής ξεχώριζε για πολλά, την εργατικότητα, το ήθος του και την ευαισθησία του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι λογοτεχνικές του αναζητήσεις και η ερασιτεχνική του ενασχόληση με την ποίηση.

Άνθρωπος διακριτικός, με αυτοσαρκασμό και χιούμορ, με αρχές, ευγένεια και δίψα για ζωή.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων του.

Κανείς μας, ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Αποστόλης θα έχανε τη μάχη για τη ζωή που έδινε το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό και η απώλειά του μας αφήνει όλους συγκλονισμένους. Αγαπητέ συνάδελφε Αποστόλη, σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

σχετικά άρθρα

Ν. Κεραμέως: Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάμε την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
Ν. Κεραμέως: Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάμε την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
«Η αξιολόγηση είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να βελτιωθεί η απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος», τονίζει η υπουργός Παιδείας
Ν. Κεραμέως: Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάμε την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
Η γυάλινη οροφή της εκπαίδευσης
Η γυάλινη οροφή της εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση με βάση το Σύνταγμα είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους τους πολίτες της χώρας. Είναι όμως τελικά έτσι τα πράγματα και ποιοι τελικά...

Η γυάλινη οροφή της εκπαίδευσης