Νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη σε ιδιωτικό σχολείο για live streaming
Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν.Αττικής "Ο Βύρων": Ανακοίνωση-κάλεσμα για την παράσταση διαμαρτυρίας στα εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο εμπαιγμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η απόπειρα μετατροπής του μαθήματος σε ριάλιτι συνεχίζεται από τους σχολάρχες. Θέλοντας να διασφαλίσουν τα κέρδη τους αδιαφορούν για τις συνέπειες αυτής της διαδικασίας στους μαθητές. Από την άλλη εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να καταστρατηγήσουν εκ νέου τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Η αναμετάδοση του μαθήματος παραβιάζει τόσο εργασιακά, όσο και ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα εκπαιδευτικών και μαθητών.

Οι σχολάρχες επιβάλλουν την αναμετάδοση έχοντας σύμμαχο στο πλευρό τους την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου παιδείας. Σε αυτη τη γραμμή οι διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τις απειλές που υφίστανται οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να κάνουν ότι διασφαλίζει τα κέρδη των σχολαρχών. Είναι καθαρό ότι και για αυτή την κυβέρνηση όπως και για τις προηγούμενες τα δικαιώματα εργαζόμενων εκπαιδευτικών, αλλά και μαθητών υπάρχουν μόνο στο βαθμό που δεν στέκονται εμπόδιο στην κερδοφορία των σχολαρχών.

Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας που οργανώνει το σωματείο μας από τη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα των καμερών, βάζουν στο στόχο τους και το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που θα ενισχύσει την εντατικοποίηση του σχολείου για τους μαθητές και το κυνήγι δεξιοτήτων.

Τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια των σχολαρχών δεν θα περάσουν. Με τον αγώνα των εργαζομένων στον κλάδο θα ανατραπούν οι μεθοδεύσεις τους που μόνο κριτήριο τους βάζουν τα κέρδη τους.

Νέο αγωνιστικό ραντεβού την Τετάρτη 3 Ιούνη στις 8 π.μ. στα εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου, Μαραθώνος 9-11, (πλησίον μετρό Αγ. Μαρίνας), Αιγάλεω.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Πρωτοφανές: Η Εισαγγελία Μυτιλήνης άσκησε ποινική δίωξη σε 850 πρόσφυγες
Πρωτοφανές: Η Εισαγγελία Μυτιλήνης άσκησε ποινική δίωξη σε 850 πρόσφυγες
Ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της Εισαγγελίας Μυτιλήνης να ασκήσει ποινική δίωξη σε 850 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, σύμφωνα με καταγγελία της...
Πρωτοφανές: Η Εισαγγελία Μυτιλήνης άσκησε ποινική δίωξη σε 850 πρόσφυγες
ΑΔΕΔΥ: Η απαγόρευση των κινητοποιήσεων θα μείνει στα χαρτιά
ΑΔΕΔΥ: Η απαγόρευση των κινητοποιήσεων θα μείνει στα χαρτιά
«Η απρόκλητη βία και η χρήση χημικών μοναδικό στόχο είχαν να διαλύσουν τη δυναμική συγκέντρωση», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ για την επίθεση των δυνάμεων...
ΑΔΕΔΥ: Η απαγόρευση των κινητοποιήσεων θα μείνει στα χαρτιά