Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα και το καλοκαίρι στην Ηγουμενίτσα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, στον ύπνο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν. Το κοριτσάκι το βρήκαν νεκρό το πρωί στη κούνια, χωρίς τις αισθήσεις του, οι γονείς του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Εκεί, παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.
Οι γονείς της αδικοχαμένης μικρής δεν κατάλαβαν έγκαιρα το τραγικό συμβάν. Κάποια στιγμή ξύπνησαν και πάγωσαν από τις σκληρές εικόνες που είδαν στην κούνια του παιδιού τους. Όπως φέρονται να είπαν, το κοριτσάκι τους, σφήνωσε στα κάγκελα μέσα στον βαθύ ύπνο του και πνίγηκε.
Φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής, αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή…
Πηγή: thespo.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ