εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, διαδήλωση
Σύλλογος ΠΕ Κερατσινίου Περάματος "Νίκος Πλουμπίδης"

Δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις μας!

Όλες και Όλοι στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ τη Δευτέρα 1/6 στις 7 μ.μ. Προπύλαια και Πορεία στη Βουλή

-     Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία! Οι ελιγμοί δεν μας ξεγελούν, γιατί δεν αλλάζουν την ουσία του νομοσχεδίου, πάρτε το πίσω!

-     Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ την απαράδεκτη ρύθμιση για τις κάμερες στα σχολεία και την παγίωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μετά την πανδημία!

-     Μέτρα ουσιαστικής υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία!

Φτάνει πια!! Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά! Όλες/οι στην Αγώνα για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά και αντιεκπαιδευτικά μέτρα!

Παλεύουμε για :

·        Να μην εφαρμοστεί η ρύθμιση και η ΥΑ που προβλέπει κάμερες στις τάξεις. Να καταργηθεί εδώ και τώρα συνολικά η κατάπτυστη τροπολογία και η ΥΑ.

·        Την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου. Δε μας ξεγελούν οι επιμέρους ελιγμοί που δεν αλλάζουν την ουσία του και που κι αυτοί έγιναν κάτω από το βάρος των αγώνων μας.

·        Να καταργηθούν εδώ και τώρα όλες οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ψηφίστηκαν εν μέσω πανδημίας. Δε θα επιτρέψουμε την παγίωση αντεργατικών – αντιλαϊκών ρυθμίσεων. Κάτω τα χέρια από τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες.

·        Να εξασφαλιστούν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

·        Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία.

·        Άδειες ειδικού σκοπού και για ευπαθείς ομάδες στους αναπληρωτές, χωρίς την αφαίρεση του επιδόματος αδείας. Εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών.

·        Επαρκής χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων. Το άνοιγμα των σχολείων με εξασφάλιση της υγείας όλων είναι κρατική κι όχι ατομική ευθύνη και πρέπει να γίνει με κρατική χρηματοδότηση και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων (εκπαιδευτικών, ΕΕΠ, ΕΒΠ και άλλου βοηθητικού προσωπικού, καθαρίστριες, τραπεζοκόμους, φύλακες…).

·        Σύγχρονα, ασφαλή κτήρια και υποδομές για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, προχωράμε!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

A 10 Warthog
NYT: Το Ιράν κατέρριψε και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ – «Όχι» στην πρόταση για εκεχειρία
Μετά το F-15, οι New York Times αναφέρουν απώλεια και ενός A-10 στα Στενά του Ορμούζ – Σε απόλυτο αδιέξοδο οι διπλωματικές επαφές, «όχι» του Ιράν σε...
NYT: Το Ιράν κατέρριψε και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ – «Όχι» στην πρόταση για εκεχειρία
Καθηγήτρια με ναρκωτικά
Καταγγελία: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Σύλληψη 34χρονης εκπαιδευτικού μετά από έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ – Τι ισχυρίζονται μαθητές
Καταγγελία: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Τραμ
Τραμ: Αλλαγές στη Γραμμή 7 για πέντε Σαββατοκύριακα – Πώς θα κινούνται τα δρομολόγια
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στον Πειραιά – Τι ισχύει για επιβάτες και ώρες λειτουργίας
Τραμ: Αλλαγές στη Γραμμή 7 για πέντε Σαββατοκύριακα – Πώς θα κινούνται τα δρομολόγια
διώξεις εκπαιδευτικών
«Βιομηχανία» πειθαρχικών διώξεων σε Σάμο και Ικαρία: Στο στόχαστρο 15 εκπαιδευτικοί
Σε λιγότερο από έναν μήνα παραδόθηκαν τα 15 πειθαρχικά - Ηχηρή παρέμβαση από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ
«Βιομηχανία» πειθαρχικών διώξεων σε Σάμο και Ικαρία: Στο στόχαστρο 15 εκπαιδευτικοί