Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση στήριξης του διευθυντή του 30ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, τον οποίον παράταξη της Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης είχε καταγγείλει ότι απειλεί με εξ αποστάσεως... απουσίες τους μαθητές, εξέδωσε το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου!

Οι μαθητές στηρίζουν το διευθυντή τους, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα από εκείνη που καταγγέλθηκε

Η ανακοίνωση του 15μελούς: 

Το 15μελες Συμβούλιο του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης μετά την δημοσίευση ενός άρθρου που φαίνεται να κοινοποιεί κάποια e-mail του διευθυντή και να τα καταγγέλει για τον τρόπο του, αποφάσισε να λάβει θέση. 

Αρχικά, γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ότι πρόκειται για παροτρύνσεις που είχαν σκοπό την ενασχόληση όλο και περισσότερων συμμαθητών μας με την εκπαιδευτική διαδικασία και γνωρίζουμε επίσης ΟΛΟΙ ότι δεν επρόκειτο να προβεί στην πραγματικότητα σε μια τέτοια πράξη. 

Είναι για εμας ένας πολύ άξιος εκπαιδευτικός ο οποίος  προσπαθεί όσο κανένας άλλος για αυτό το σχολείο! Έχει σταθεί δίπλα στους μαθητές, και πάντα ήταν ανοιχτός στο διάλογο και τη συνεργασία. Δεν έχει απειλήσει ποτέ κανέναν μαθητή ούτε έχει  παραβεί τον νόμο. Κατηγορούμε τον τρόπο που έγινε η καταγγελία. Φαίνεται μόνο μια πλευρά,  χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν πολύ σημαντικές λεπτομέρειες!

Ο συγκεκριμένος διευθυντής ήταν πάντα  πρόθυμος να μας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζαμε με εξοπλισμό ή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να πούμε για άλλη μια φορά, πως με τέτοιες καταγγελίες δείχνουν κάτι παραπάνω από ασέβεια σε έναν σοβαρό εκπαιδευτικό της σχολικής μας μονάδας του οποίου γνωρίζουμε καλά το σεβασμό του απέναντί  μας, τη δημοκρατικότητά του  και την αγάπη του για εμάς και τη μόρφωσή μας.

Να αποσυρθεί άμεσα ή καταγγελία γιατί δεν αντιπροσωπεύει τη σχολική μας κοινότητα!

 

15μελες ΜΣ 30ου Λυκείου Θεσσαλονίκης

 

Δείτε το αρχικό ρεπορτάζ 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπ
Δημοσκοπήσεις: Ποια μικρά κόμματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω Τσίπρα και Καρυστιανού
Η επέλαση των νέων κομμάτων συμπιέζει τους μικρούς παίκτες και απειλεί με κοινοβουλευτικό αποκλεισμό
Δημοσκοπήσεις: Ποια μικρά κόμματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω Τσίπρα και Καρυστιανού
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Διαμαρτυρίες υποψηφίων για ασάφεια σε ένα θέμα – Ζητούν να γίνουν δεκτές εναλλακτικές απαντήσεις
Πολλά από τα παιδιά που διαμαρτύρονται υποστηρίζουν ότι είχαν προετοιμαστεί συστηματικά επί μήνες και θεωρούν ότι κινδυνεύουν να χάσουν πολύτιμα...
Πανελλαδικές 2026: Διαμαρτυρίες υποψηφίων για ασάφεια σε ένα θέμα – Ζητούν να γίνουν δεκτές εναλλακτικές απαντήσεις