Η άλλη όψη: Οι μαθητές στηρίζουν τον διευθυντή που προειδοποιούσε για εξ αποστάσεως...απουσίες!
Ανακοίνωση στήριξης του διευθυντή του 30ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, τον οποίον παράταξη της Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης είχε καταγγείλει ότι απειλεί με εξ αποστάσεως... απουσίες τους μαθητές, εξέδωσε το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου!

Οι μαθητές στηρίζουν το διευθυντή τους, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα από εκείνη που καταγγέλθηκε

Η ανακοίνωση του 15μελούς: 

Το 15μελες Συμβούλιο του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης μετά την δημοσίευση ενός άρθρου που φαίνεται να κοινοποιεί κάποια e-mail του διευθυντή και να τα καταγγέλει για τον τρόπο του, αποφάσισε να λάβει θέση. 

Αρχικά, γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ότι πρόκειται για παροτρύνσεις που είχαν σκοπό την ενασχόληση όλο και περισσότερων συμμαθητών μας με την εκπαιδευτική διαδικασία και γνωρίζουμε επίσης ΟΛΟΙ ότι δεν επρόκειτο να προβεί στην πραγματικότητα σε μια τέτοια πράξη. 

Είναι για εμας ένας πολύ άξιος εκπαιδευτικός ο οποίος  προσπαθεί όσο κανένας άλλος για αυτό το σχολείο! Έχει σταθεί δίπλα στους μαθητές, και πάντα ήταν ανοιχτός στο διάλογο και τη συνεργασία. Δεν έχει απειλήσει ποτέ κανέναν μαθητή ούτε έχει  παραβεί τον νόμο. Κατηγορούμε τον τρόπο που έγινε η καταγγελία. Φαίνεται μόνο μια πλευρά,  χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν πολύ σημαντικές λεπτομέρειες!

Ο συγκεκριμένος διευθυντής ήταν πάντα  πρόθυμος να μας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζαμε με εξοπλισμό ή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να πούμε για άλλη μια φορά, πως με τέτοιες καταγγελίες δείχνουν κάτι παραπάνω από ασέβεια σε έναν σοβαρό εκπαιδευτικό της σχολικής μας μονάδας του οποίου γνωρίζουμε καλά το σεβασμό του απέναντί  μας, τη δημοκρατικότητά του  και την αγάπη του για εμάς και τη μόρφωσή μας.

Να αποσυρθεί άμεσα ή καταγγελία γιατί δεν αντιπροσωπεύει τη σχολική μας κοινότητα!

 

15μελες ΜΣ 30ου Λυκείου Θεσσαλονίκης

 

Δείτε το αρχικό ρεπορτάζ 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Μαθητές-Θεοδωρίδου: Πρόωρη η συζήτηση για εμβολιασμό πριν το Σεπτέμβριο
Μαθητές-Θεοδωρίδου: Πρόωρη η συζήτηση για εμβολιασμό πριν το Σεπτέμβριο
«Το θεωρώ μάλλον πρόωρο να συζητάμε για εμβολιασμό παιδιών ή εφήβων», σημείωσε η Μαρία Θεοδωρίδου, αναφορικά με το ενδεχόμενο εμβολιασμού των μαθητών...
Μαθητές-Θεοδωρίδου: Πρόωρη η συζήτηση για εμβολιασμό πριν το Σεπτέμβριο
Υπουργείο Παιδείας: Άγνοια ΣΥΡΙΖΑ για εμβολιασμό, self-test, αξιοκρατία
Υπουργείο Παιδείας: Άγνοια ΣΥΡΙΖΑ για εμβολιασμό, self-test, αξιοκρατία
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντηση με το Δ.Σ της ΟΛΜΕ
Υπουργείο Παιδείας: Άγνοια ΣΥΡΙΖΑ για εμβολιασμό, self-test, αξιοκρατία