Το υπουργείο Παιδείας να μην εμπαίζει με αναιρέσεις των δικών του αποφάσεων την σχολική κοινότητα
Ένωση Γονέων Αιγάλεω

Σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία και προηγμένη κοινωνία είναι αυτονόητο ότι το δημόσιο σχολείο πρέπει να παρέχει σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τα απαραίτητα μέσα για την άρτια οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε κάθε περιβάλλον. Οτιδήποτε λιγότερο είναι μεθοδεύσεις και εντέλει ένας συμβιβασμός που υποθηκεύει το μέλλον.

Τώρα είναι η ώρα της μάχης στη δημόσια υγεία.

Ωστόσο οι χρόνιες αδυναμίες και της δημόσιας παιδείας απαιτούν λύσεις και όχι συμβιβασμούς. Το Υπουργείο Παιδείας καλείται, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να αποφασίζει και να ανακοινώνει με περίσκεψη, σοβαρότητα, εγκυρότητα και όχι να εμπαίζει με αναιρέσεις των δικών του αποφάσεων την σχολική κοινότητα.

Ένωση Γονέων Αιγάλεω

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;