Helin Bolek
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μετά από 288 μέρες απεργίας πείνας

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της 28χρονης Χελίν Μπολέκ, η οποία έφυγε από τη ζωή, μετά από απεργία πείνας 288 ημερών. Ήταν μέλος του γνωστού τουρκικού μουσικού συγκροτήματος “Γκρουπ Γιορούμ”.

Η ΚΝΕ καταδικάζει την καταστολή και τις διώξεις χιλιάδων νέων εργαζόμενων, φοιτητών, νέων καλλιτεχνών από την τουρκική κυβέρνηση. Καταδικάζει την υποκριτική στάση των ΗΠΑ και της ΕΕ, που συνεργάζονται και θεωρούν “εταίρο” τους τη ΝΑΤΟϊκή Τουρκία, ενώ κατά τ’ άλλα κόπτονται για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” στη γειτονική χώρα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με τους δίκαιους αγώνες της νεολαίας στην Τουρκία, για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπ
Δίκη Τεμπών: Μπαράζ ενστάσεων από την υπεράσπιση και νέα διακοπή για τις 2 Ιουνίου
Εφετείο Λάρισας: Ένταση με συγγενείς θυμάτων και νομικές κόντρες για την παρουσία του Δημοσίου στη δίκη των Τεμπών
Δίκη Τεμπών: Μπαράζ ενστάσεων από την υπεράσπιση και νέα διακοπή για τις 2 Ιουνίου
τεμπη
Τέμπη: Διακοπή στη δίκη μετά τις ενστάσεις – Νέα συνεδρίαση στις 2 Ιουνίου
Ένταση στην αίθουσα του Εφετείου Λάρισας, αντιδράσεις συγγενών θυμάτων και νομικές αντιπαραθέσεις για τις παραστάσεις φορέων και του Δημοσίου.
Τέμπη: Διακοπή στη δίκη μετά τις ενστάσεις – Νέα συνεδρίαση στις 2 Ιουνίου