Helin Bolek
Μετά από 288 μέρες απεργίας πείνας

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της 28χρονης Χελίν Μπολέκ, η οποία έφυγε από τη ζωή, μετά από απεργία πείνας 288 ημερών. Ήταν μέλος του γνωστού τουρκικού μουσικού συγκροτήματος “Γκρουπ Γιορούμ”.

Η ΚΝΕ καταδικάζει την καταστολή και τις διώξεις χιλιάδων νέων εργαζόμενων, φοιτητών, νέων καλλιτεχνών από την τουρκική κυβέρνηση. Καταδικάζει την υποκριτική στάση των ΗΠΑ και της ΕΕ, που συνεργάζονται και θεωρούν “εταίρο” τους τη ΝΑΤΟϊκή Τουρκία, ενώ κατά τ’ άλλα κόπτονται για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” στη γειτονική χώρα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με τους δίκαιους αγώνες της νεολαίας στην Τουρκία, για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειδιά αυτοκινήτου
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς
Είτε πρόκειται για μια απλή απροσεξία είτε για κάτι πιο σοβαρό, το σημαντικό είναι να αντιμετωπιστεί σωστά και χωρίς πανικό.
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς