tourkia foitites
Συνολικά 150 φοιτητές επέστρεψαν από την Τουρκία

Επαναπατρίστηκαν επιπλέον 60 φοιτητές κι ένα βρέφος, μέσω του συνοριακού σταθμού των Κήπων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των φοιτητών που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία σε 150.

Οι φοιτητές και το βρέφος μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Ροδόπης και της Ξάνθης, όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Σημειώνεται ότι για την επιστροφή των φοιτητών κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνεργάστηκαν, για ακόμη μία φορά, η ΠΑΜΘ και όλες οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ενώ ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας και ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Ξάνθης, επισκέφθηκαν αντίστοιχα τους φοιτητές που από χθες βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία του Έβρου και της Ξάνθης, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ζήτημα και ότι όλα βαίνουν καλώς με τη διαμονή τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Προάγεται στην ΣΤ' Δημοτικού και στην αιωνιότητα»: Το σπαρακτικό αντίο στον 12χρονο από την Άρτα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

28χρονος έδειρε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη
Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη– «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»
Σοκ στην Κυψέλη: 28χρονος ξυλοκοπεί άγρια υπάλληλο καθαριότητας – Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη– «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»