Οι εκπαιδευτικοί που δεν κάνουν τηλεμάθημα «θα κριθούν ανειδίκευτοι και θα πέσουν στα 800 ευρώ!»
Απίστευτη φράση του Δήμου Βερύκιου, σε συνέχεια της στοχοποίησης των εκπαιδευτικών για τα προβλήμα της τηλεκπαίδευσης

Του Νίκου Μάστορα

Για γέλια ή για κλάματα; Δε μπορείς να μπείς στο Σχολικό Δίκτυο; Είσαι ανειδίκευτος, δάσκαλε. Να πέσεις στα 800 ευρώ, καθηγητάκο που μας κάνεις κολπάκια. Που δε θες να διδάξεις εξ αποστάσεως τα παιδιά μας, ρεμάλι.

Γελάτε ήδη; 

Κι όμως, ειπώθηκε κι αυτό. Ολο και "καλύτερη" γίνεται η υπόθεση με τις στοχευμένες επιθέσεις εναντίον των εκπαιδευτικών, προκειμένου να "φορτωθούν" τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση. Μετά απο ανάλογες παραπειστικές ερωτήσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ, μετά από τον Τάσο Τέλλογλου που μίλησε για "διακοπές" των εκπαιδευτικών και έπειτα από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο που τους κατηγόρησε επειδή ...το σχολικό δίκτυο πέφτει συνέχεια, σήμερα σκυτάλη να επιτεθεί στους εκπαιδευτικούς πήρε ποιός; Ο Δήμος Βερύκιος στον Alpha! Ο οποίος μάλιστα, όπως συνηθίζει, πλειοδότησε και το τερμάτισε:

Ακούστε πως θα λυθεί το πρόβλημα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου -το οποίο "σέρνεται" και γι αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί-  σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο:

"Προς τους δασκάλους και τους καθηγητάδες που θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους: θα κριθούν ανειδίκευτοι και θα πέσουν στα 800 ευρώ! Απλά είναι τα πράγματα", είπε. Προηγουμένως είχε ψελίσει κάτι ακατανόητα περί Μητσοτάκη που διαμήνυσε στην Κεραμέως  και κάτι περί εκπαιδευτικών που αρνούνται, η δε μπορούν να λειτουργήσουν τα σύστημα.

Θα σχολίαζα, αλλά νομίζω πως όταν τα πράγματα μιλάνε μόνα τους τα σχόλια περιττεύουν.

Δείτε τι είπε ο Βερύκιος (μετά το 54') 

https://www.alphatv.gr/show/happy-day-ston-alpha/?vtype=player&vid=42120&showId=648&year=2020&fbclid=IwAR2BQFoUpU2m08OJfuxQ6i5F-LeeouQ5Dq3YVUyPba2buTCcqNLW2KpqTBE

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα