Εκ περιτροπής εργασία και τηλε-εργασία στο υπουργείο Παιδείας
Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr ο σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας ενημερώθηκε μέσα στο  Σαββατοκύριακο, ότι η υπουργός πρόκειται να εφαρμόσει νέα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του υπουργείου λόγω κορονοϊού

Την εκ περιτροπής εργασία 50-50 στο υπουργείο Παιδείας, με δυνατότητα τηλεργασίας, αναμένεται να εφαρμόσει άμεσα η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr ο σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας ενημερώθηκε μέσα στο  Σαββατοκύριακο, ότι η υπουργός πρόκειται να εφαρμόσει για την εύρυθμη λειτουργία του υπουργείου στη συγκεκριμένη συγκυρία λόγω κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ο πως το Δ.Σ. του συλλόγου, ζητά το κλείσιμο του υπουργείου Παιδείας με δεδομένο ότι:

1.     Οι νευραλγικές υπηρεσίες και φορείς του Υπουργείου έχουν ανασταλεί (σχολικές μονάδες, Πανεπιστήμια κλπ.).

2.     Σε σχέση με τα ανωτέρω, για τις υπηρεσίες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των εργαζομένων, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

3.     Τη στιγμή που το επιστημονικό προσωπικό της χώρας και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης καλούν τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους και μόνο για σοβαρούς λόγους, δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι της ΚΥ να μετακινούνται με ΜΜΜ και κατόπιν να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και με το κοινό, ακυρώνοντας έτσι κάθε μέτρο πρόληψης και προστασίας.

 

σχετικά άρθρα

Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί από Δευτέρα
Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί από Δευτέρα

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των βρεφονηπιακών σταθμών την ερχόμενη Δευτέρα. Στην...

Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί από Δευτέρα