Εγκλωβισμένοι φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ - MAT πετούν χημικά και κρότου λάμψης - Συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από το κτίριο (UPD)
Εκτεταμένη χρήση χημικών γύρω από τη σχολή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση του φοιτητικού συλλόγου (Συνεχής Ενημέρωση)

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση κόσμος συγκεντρώνεται έξω από την ΑΣΟΕΕ υπό βροχή δείχνοντας την αλληλεγγύη του στους εγκλωβισμένους φοιτητές που βρίσκονται μέσα στο κτίριο, οι οποίοι και δηλώνουν πως δεν θα αποχωρήσουν αν δεν φύγει πρώτα η αστυνομία.

Λίγο πριν:

Νέο σκηνικό έντασης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην πρώην ΑΣΟΕΕ - Η αστυνομία κυριολεκτικά έχει περικυκλώσει την σχολή καθώς βρίσκεται περιμετρικά αυτής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικο γλέντι ενίσχυσης του Συλλόγου Φοιτητών, στο πλαίσιο της κατάληψης που αποφασίστηκε μετά από γενική συνέλευση.

Σύμφωνα με το δελτίο του φοιτητικού συλλόγου τα ΜΑΤ  αναίτια έριξαν χημικά και κρότου λάμψης στη σχολή με αποτέλεσμα να παραμένουν εντός του κτιρίου εκλωβισμένοι  περίπου 150 φοιτητές που ζητούν να αποχωρήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να φύγουν από την σχολή.

Φοιτητές βρίσκονται και έξω από το κτίριο του ΟΠΑ φωνάζοντας συνθήματα για να αποχωρήσει η αστυνομία η οποία έχει περικυκλώσει το κτίριο όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΟΕΕ:

Στις 21:00 ολοκληρώθηκε η κατάληψη του ΦΣ με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου, και για λίγο ακόμα συνεχιζόταν γλέντι οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της πορείας στις 26/2 μεταξύ αυτών και φοιτητή της ΑΣΟΕΕ. Δυνάμεις των ΜΑΤ αναίτια έριξαν χημικά και κρότου λάμψης στη σχολή και έχουν εγκλωβίσει πάνω από 150 φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ περικυκλώνοντας το κτήριο. Αυτή τη στιγμή για άλλη μια φορά φοιτητές είναι όμηροι μέσα στην ΑΣΟΕΕ! Ο φοιτητικός σύλλογος απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των δυνάμεων καταστολής για να φύγουν οι φοιτητές με ασφάλεια! Σε κλειστό χώρο συνωστισμένοι εκατοντάδες φοιτητές βρίσκονται σε κίνδυνο! Είμαστε φοιτητές όχι τρομοκράτες!

Athens University of Economics and Business Athens University of Economics and Business #ΑΣΟΕΕ #ΜΑΤ #ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Διαδώστε παντού τη δημοσίευση !! Χρειαζόμαστε βοήθεια !

Φοιτητικός Σύλλογος ΑΣΟΕΕ

Δείτε νεο βίντεο με κόσμο που συγκεντρώνεται έξω από ΑΣΟΕΕ για να δείξει την αλληλεγγύη του στους εγκλωβισμένους φοιτητές

Φωτογραφία από το εσωτερικό της σχολής αυτή την στιγμή

87625285_986043695164950_5963648844540411904_n.jpg

Φωτογραφίες έξω από το ΟΠΑ

mat_opa_pisw_pleura.jpg
ματ_ασοεε3
ασοεε_ματ
MAT
logo alfavita

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις έγκυρα και έγκαιρα από το alfavita.gr

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Δεν αποκλείστηκε περιορισμός των γιορτών των Χριστουγέννων

Τηλεκπαίδευση: Οδηγός εκπαιδευτικού για το Webex Meetings

Γιατί εκτοξεύτηκε η ζήτηση του σεμιναρίου "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση"

Το κορυφαίο σεμινάριο στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στον αέρα η τράπεζα θεμάτων για τις Πανελλήνιες 2021


 

σχετικά άρθρα

Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών
Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών
Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία: Δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο για περιορισμό των γιορτών των Χριστουγέννων από την Υπουργό Παιδείας
Άνοιγμα σχολείων: Ανοικτό το ενδεχόμενο περιορισμού των διακοπών