Συνάντηση της Διοίκησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ
Ενημέρωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Δελακουρίδης, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στους νέους και στην ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής τους στα κοινά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη μνεία και στη Στρατηγική Europe Goes Local, η οποία υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και στοχεύει στη δυναμική συμμετοχή των νέων που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενισχύοντας παράλληλα τον ευρωπαϊκό δημόσιο βίο.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, «η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί βήμα έκφρασης για τους νέους, με στόχο τη συμμετοχή τους στον πολιτικό βίο των Δήμων». Ο κ. Κωνσταντίνος Δέρβος τόνισε ότι «η συνεργασία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και της ΚΕΔΕ εντάσσεται σε ένα νέο αποφασιστικό πλαίσιο και αναμένεται να έχει πολλαπλασιαστικό όφελος στην ανάπτυξη πολιτικών από τους νέους για τους ίδιους τους νέους».  

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νοσοκομείο
Από 1η Οκτωβρίου τα δωρεάν ραντεβού στα δημόσια νοσοκομεία- Αναλυτικά η διαδικασία
Υποχρεωτικά ραντεβού για τους γιατρούς του ΕΣΥ- Ενιαία πλατφόρμα για όλα τα νοσοκομεία
Από 1η Οκτωβρίου τα δωρεάν ραντεβού στα δημόσια νοσοκομεία- Αναλυτικά η διαδικασία