Συνάντηση της Διοίκησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ
Ενημέρωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Δελακουρίδης, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στους νέους και στην ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής τους στα κοινά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη μνεία και στη Στρατηγική Europe Goes Local, η οποία υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και στοχεύει στη δυναμική συμμετοχή των νέων που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενισχύοντας παράλληλα τον ευρωπαϊκό δημόσιο βίο.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, «η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί βήμα έκφρασης για τους νέους, με στόχο τη συμμετοχή τους στον πολιτικό βίο των Δήμων». Ο κ. Κωνσταντίνος Δέρβος τόνισε ότι «η συνεργασία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και της ΚΕΔΕ εντάσσεται σε ένα νέο αποφασιστικό πλαίσιο και αναμένεται να έχει πολλαπλασιαστικό όφελος στην ανάπτυξη πολιτικών από τους νέους για τους ίδιους τους νέους».  

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

perpatima_2912019_743.jpeg
Περπάτημα vs Καθιστική ζωή: Πόσα βήματα την ημέρα «ακυρώνουν» τους κινδύνους του γραφείου
Έρευνα: Η κίνηση που σώζει ζωές – Τα 4.500 βήματα ως το πρώτο σκαλοπάτι για γερή καρδιά
Περπάτημα vs Καθιστική ζωή: Πόσα βήματα την ημέρα «ακυρώνουν» τους κινδύνους του γραφείου
skylos
Γιατί ο σκύλος σας επιλέγει συγκεκριμένη γωνιά στο σπίτι; Η ψυχολογία πίσω από την «αγαπημένη θέση»
Πώς οι σκύλοι χαρτογραφούν την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι
Γιατί ο σκύλος σας επιλέγει συγκεκριμένη γωνιά στο σπίτι; Η ψυχολογία πίσω από την «αγαπημένη θέση»