ekxionistiko
Κακοκαιρία πλήττει τη χώρα

Στο χιόνι κόλλησε λεωφορείο με μαθητές που κατευθύνονταν προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, στην Ευρυτανία, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Στο λεωφορείο επέβαιναν 20 μαθητές από σχολείο της Μυκόνου, όπου βρέθηκαν στην περιοχή της Ευρυτανίας για εκδρομή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Ευρυτανίας, Θανάση Μπίκα, το λεωφορείο κόλλησε τέσσερα χιλιόμετρα πριν το Χιονοδρομικό, το οποίο όμως ήταν κλειστό σήμερα και οι εκδρομείς δεν το γνώριζαν.

Η έντονη χιονόπτωση αλλά και οι πολύ πρόχειρες αντιολισθητικές αλυσίδες που χρησιμοποίησε ο οδηγός του λεωφορείου οδήγησαν στο εγκλωβισμό του οχήματος στα χιόνια.

Η πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια αντέδρασαν άμεσα στέλνοντας δύο αλατιέρες να συμβάλλουν στον απεγκλωβισμό του λεωφορείου.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και οι μαθητές έχουν γυρίσει ήδη στο ξενοδοχείο τους. 

Πληροφορίες από tvstar.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;