Warning message

Unable to retrieve https://youtu.be/aKxulmvnLvo at this time, please check again later.
καθηγητές
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
"Είμαι εκπαιδευτικός, δείχνω το δρόμο" αναφέρει η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης η οποία δέχτηκε την επίθεση από μαθητή

Μετά το θόρυβο και την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου η καθηγήτρια μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN τονίζοντας πως «με τα παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας πρέπει να είμαστε σαν σε εκκλησία».

Σχετικά με το πως διατήρησε την ψυχραιμία μπροστά στις επιθετικές κινήσεις  και στις βρισιές του μαθητή η ίδια πρόσθεσε ότι «ακόμη και να τα παιδιά δεν κάνουν ησυχία μέσα στην τάξη, εγώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη. Είμαι εκπαιδευτικός δείχνω τον δρόμο. Δεν μπορεί εγώ που δείχνω τον σωστό δρόμο να παραβιάζω κανόνες και αρχές. Για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω και θα ενημερωθώ από τους αρμόδιους φορείς για το πως θα κινηθώ». 

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

https://youtu.be/aKxulmvnLvo

Εδώ να τονίσουμε πως το περιστατικό που έγινε γνωστό από το βίντεο, διαδραματίστηκε πριν ένα χρόνο

Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως έχει ζητήσει έρευνα για το περιστατικό ενω ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100, διευκρίνισε πως το βίντεο είναι περσινό και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή τον Ιανουάριο του 2019. Όπως είπε ο ίδιος, οι Περιφερειακοί Διευθυντές πληροφορήθηκαν για το περιστατικό από ιστοσελίδα και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο και οι ποινές έχουν επιβληθεί στο μαθητή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμεα
ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλλει παράνομες διαγραφές και «πόρτα» σε μαθητές με αναπηρία από ιδιωτικά σχολεία
Το Κλαδικό Ινστιτούτο της ΟΙΕΛΕ ζητά τον υποχρεωτικό διορισμό Ειδικών Παιδαγωγών στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλλει παράνομες διαγραφές και «πόρτα» σε μαθητές με αναπηρία από ιδιωτικά σχολεία