Θάνατος εκπαιδευτικού
Η ανακοίνωση της υπηρεσίας

Πέθανε ο προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος της ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, Βασίλειος Κουτσογιάννης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 11/1.

Η ανακοίνωση της υπηρεσίας:

Με μεγάλη μας θλίψη κηδεύουμε αύριο Σάββατο, 11 Ιανουαρίου τ.ε., από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου Ν. Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, τον αγαπητό μας συνάδελφο Βασίλειο Κουτσογιάννη, Προϊστάμενο του Οικονομικού Τμήματος της υπηρεσίας. Υπήρξε ένας άνθρωπος που κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, υπηρετώντας με ήθος, συνέπεια κι αξιοπιστία.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του.

Αιωνία σου η μνήμη, αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ μας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Στον «πάγο» ερευνητικά έργα - Αναπάντητο εξώδικο από το υπουργείο Παιδείας
Αναπάντητο παραμένει το εξώδικο προς την υπουργό Παιδείας – Εκκρεμεί η υλοποίηση του έργου «SUB4: Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Στον «πάγο» ερευνητικά έργα - Αναπάντητο εξώδικο από το υπουργείο Παιδείας