ΕΛΜΕ Χανίων - Για τα αποτελέσματα των εκλογών
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Για τα αποτελέσματα των εκλογών

Χαιρετίζουμε  τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες της ΕΛΜΕ και μάλιστα με αυξημένη συμμετοχή, γεγονός ιδιαίτερα θετικό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες στήριξαν τις δυνάμεις μας και μας ανέδειξαν στο νέο Δ.Σ. του σωματείου με  μεγάλη αύξηση ψήφων και ποσοστού. Το αποτέλεσμα αυτό είναι για μας ένα σημαντικό βήμα και μας θέτει αυξημένα καθήκοντα για να κινηθεί το σωματείο μας σε γραμμή διεκδίκησης και πάλης, να είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο, σε κάθε σχολείο, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζουμε δυναμικά στην πρώτη γραμμή των αγώνων υπερασπιζόμενοι τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, παλεύουμε για μια Παιδεία που να αφυπνίζει. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια για το Νέο Λύκειο και την Αξιολόγηση!  Καμία ανοχή, να τους κόψουμε τη φόρα στο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση! Να μην τολμήσουν να ακουμπήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της Απεργίας!

Σας καλούμε σε συμπόρευση στις  κρίσιμες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Με συλλογικό, ταξικό και ενωτικό αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!

Πίνακας

σχετικά άρθρα