Τα σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή που ξεκινούν τον Ιανουάριο
Αιτήσεις από τώρα για τα δύο μοριοδοτούμενα σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή που ξεκινούν τον Ιανουάριο

Η σχολική κοινότητα περιμένει την ανάπαυλα των Χριστουγέννων και μαζί με αυτή τους πρώτους μόνιμους διορισμούς ύστερα από πολλά χρόνια! Την εβδομάδα που μας έρχεται ανακοινώνονται οι πρώτοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποιήθηκε η κατανομή.

Ακριβώς λίγες ημέρες αφότου τελειώσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκινούν τα δύο κορυφαία σεμινάρια πάνω στην Ειδική Αγωγή, το ένα διάρκειας 7 μηνών και το άλλο 9 μηνών.

Τα σεμινάρια αυτά όπως θα δείτε πατώντας και στα ενεργά links παρακάτω μοριοδοτούν τους αναπληρωτές - αδιόριστους, απόφοιτους παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών με 2 μονάδες για διορισμούς και προσλήψεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

Παράλληλα εντάσσουν όποιους το τελειώσουν στους πίνακες της ειδικής αγωγής (επικουρικούς)

Αυτά τα κομβικής σημασίας σεμινάρια που ξεκινούν στις 13 Ιανουαρίου (έχουν ανοικτές αιτήσεις) και έχουν ανοικτές αιτήσεις από τώρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις καθώς πραγματοποιούνται πλήρως εξ αποστάσεως αλλά και πλήρως ασύγχρονα διαμορφώνοντας ανθρώπινους ρυθμούς σπουδών.

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου

1. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
2. Ειδική Αγωγή: Ανίχνευση, Διαφοροδιάγνωση και Παρέμβαση

σχετικά άρθρα

Σύστημα διορισμών: Καμία πρόβλεψη για εκπαιδευτικούς ΑμεΑ
Σύστημα διορισμών: Καμία πρόβλεψη για εκπαιδευτικούς ΑμεΑ
Το σύστημα διορισμών σε συνδυασμό με την τιμωρητική διάταξη 58 στο πρόσφατα κατατεθειμένο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας αφήνουν πρακτικά εκτός...
Σύστημα διορισμών: Καμία πρόβλεψη για εκπαιδευτικούς ΑμεΑ