Συγκινούν οι αντιδράσεις μαθητών όταν συναντούν μια Drag Queen (Video)
Τα παιδιά είναι πιο δεκτικά στο ζήτημα της διαφορετικότητας και στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως δείχνει βίντεο του Channel 4

Μια Drag Queen επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο για να συναντήσει κάποιους μαθητές.

Στην αρχή τα παιδιά πείραζαν τη Ρούμπεν για τα ρούχα της και το μακιγιάζ της.

Κάποιοι μαθητές σχολίασαν ότι το make up δεν είναι για άντρες, ή ότι το στυλ της ήταν κάπως υπερβολικό, ενώ εκείνη απαντούσε με χιούμορ, κάνοντας τα παιδιά να γελούν.

Στη συνέχεια, η συζήτηση έγινε πιο σοβαρή καθώς η Ρούμπεν αναφέρει κάποια από τα δυσάρεστα βιώματά της στο σχολείο και τα παιδιά απέδειξαν ότι δεν έχουν υιοθετήσει τις προκαταλήψεις του παρελθόντος για τη διαφορετικότητα.

Κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσαν στις ερωτήσεις της Ρούμπεν είναι: «Τουλάχιστον έχεις το θάρρος να κάνεις αυτό που θέλεις» ή «Αυτοί που είναι να σε μισούν θα το κάνουν, εσύ να κάνεις αυτό που θέλεις», ή «Δεν πρέπει να σου επιβάλλουν οι άλλοι τι θα κάνεις».

Τότε, η Ρούμπεν να παρατηρεί ότι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στο σχολείο από όταν το εγκατέλειψε και αισθάνεται πολύ καλά.

«Με κάνατε να πιστέψω ότι η κατάσταση σε κάποια σχολεία είναι καλύτερη από ό,τι ήταν κάποτε», επισήμανε.

 

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο