Δωρεάν μαθήματα σερβικής γλώσσας
Δωρεάν πρόγραμμα Εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας για αρχάριους (επίπεδο Α1), σε τμήμα 20 ατόμων και διάρκειας 48 ωρών

Δωρεάν πρόγραμμα Εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας για αρχάριους (επίπεδο Α1), σε 1 τμήμα 20 ατόμων και διάρκειας 48 ωρών προσφέρει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης και με την ευγενική δωρεά-χορηγία της αντιπροσωπίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους είτε είναι δημότες είτε κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας).

Τα μαθήματα διάρκειας 2 διδακτικών ωρών θα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 18:00 έως 20:00 κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος-Μάϊος 2020.

Το πρόγραμμα αρχίζει τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 132. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων για τους συμμετέχοντες.

Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να σκεφτεί πρώτα τις πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις πριν υποβάλει τη δήλωση συμμετοχής, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε δύο μαθήματα. Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αίτηση θα αναρτηθεί ΕΔΩ στις 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εκμάθησης της Σερβικής Γλώσσας για αρχάριους (επίπεδο Α1) μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 231331-8662.
 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Καταγγελία για παράνομες πράξεις σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής εις βάρος νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒ
Καταγγελία για παράνομες πράξεις σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής εις βάρος νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒ
Διευθύντριες και Διευθυντές από υπερβάλλοντα ζήλο πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν τηλεφωνικά τους νεοδιόριστους και να υπογράψουν Πράξη ανάληψης...
Καταγγελία για παράνομες πράξεις σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής εις βάρος νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒ