Απόφοιτοι και παλιοί καθηγητές Σχολής Μωραίτη: Εκφραστής ρητορικής μίσους ο Άδωνις Γεωργιάδης
"Έχει προβεί σε συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της μνήμης του δολοφονηθέντα συμμαθητή μας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κι έχει συμπαρασταθεί ανοικτά στον δολοφόνο του..."

Ομοφοβία, ξενοφοβία και ρατσιστική ρητορική, αποδίδουν μεταξύ άλλων απόφοιτοι, παλιοί καθηγητές και γονείς μαθητών της Σχολής Μωραίτη στον  υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και θεωρούν ότι κακώς προσκλήθηκε από τη Σχολή ως ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Ο τουρισμός στο επίκεντο ανάπτυξης και επενδύσεων: Project Ελληνικό και Master Plan ΟΛΠ - Cosco», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Σε επιστολή τους προς τη διεύθυνση, η ομάδα αποφοίτων, γονεών και καθηγητών καταγράφει τις αιτίες  που την οδηγούν στο συμπερασμα ότι ο υπουργός Ανάπτυξης δεν πρέπει να παραστεί στην εκδήλωση, καθώς, «αποτελεί κεντρικό πρόσωπο προώθησης της ρητορικής μίσους στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Έχει παρουσιάσει και προωθήσει στην εκπομπή του Ελλήνων Έγερσις, το βιβλίο του αυτοπροσδιοριζόμενου ως ναζί και αρνητή του ολοκαυτώματος, Κωνσταντίνου Πλεύρη».

Ακολουθεί η επιστολή

epistoli.jpg
ypografes1.jpg

 

ypografes2.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Κρήτη - Ειδική Αγωγή: Γονείς πληρώνουν ιδιωτική παράλληλη στήριξη στο δημόσιο σχολείο
Απαράδεκτη η εικόνα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στα σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης
Κρήτη - Ειδική Αγωγή: Γονείς πληρώνουν ιδιωτική παράλληλη στήριξη στο δημόσιο σχολείο