pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
Δημοσιεύουμε την επιστολή της Ζωής Γείτονα, νέου μέλους του Δ.Σ του ΙΕΠ, σε ρεπορτάζ του alfavita.gr στις 24/11/2019 με αφορμή την τοποθέτηση νέων μελών στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Το ρεπορτάζ του alfavita έγινε με αφορμή την τοποθέτηση των νέων μελών που θα στελεχώσουν το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Η υπόθεση της Ζωής Γείτονα χρονολογείται από το 2015 μετά από σχετικές καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και του Πρόεδρου Μιχάλη Κουρουτού.

Πρώτον, στο ρεπορτάζ υπάρχει σαφής αναφορά περί παραπομπής για πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα της κ. Γείτονα με την ιδιότητα της νόμιμης εκπροσώπου των εκπαιδευτηρίων. Η παραπομπή ισχύει ναι ή όχι; Υπήρξε πόρισμα της επιθεώρησης εργασίας που διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων; Διενεργήθηκε ΕΔΕ με βάση το πόρισμα αυτό;

Δεύτερον, αναφορικά με την επίκληση ότι δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση, ισχύει ότι η τότε διευθύντρια του δημοτικού σχολείου τέθηκε σε δυνητική αργία έως το 2018;

Τρίτον, μεγάλος μέρος της έρευνας του alfavita στηρίζεται και στις ανακοινώσεις της ΟΙΕΛΕ. Γιατί στις καταγγελίες της Ομοσπονδίας δεν υπήρξε από το 2015 έως τώρα προσφυγή στη δικαιοσύνη εφόσον αυτές χαρακτηρίζονται «ψευδείς και ανυπόστατες»;

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της Ζωής Γείτονα στο alfavita.gr, η οποία εστάλη στις 25/11/2019:

Απάντηση Ζωής Γείτονα στην ιστοσελίδα Alfavita για την δημοσίευση της 24-11-2019 με τίτλο: «Αριστεία» στο ΙΕΠ με μέλη που έχουν παραπεμφθεί για πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα;»

Δυστυχώς η ιστοσελίδα σας χωρίς να διασταυρώσει τις φερόμενες ως «πηγές» της και ενώ στο σχετικό άρθρο αναφέρεται ότι έχει διεξαχθεί «έρευνα», ανήρτησε την 24-11-19 το συκοφαντικό για το πρόσωπο και την ιδιότητα μου δημοσίευμα, το οποίο βρίθει από ανακριβείς και ψευδείς διαδόσεις. Βασιζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στην πηγή την οποία αναφέρετε στο δημοσίευμα, δεν καταβάλατε καν την προσπάθεια, επιδιώκοντας επικοινωνία μαζί μου, να διασταυρώσετε τα όσα ψευδώς αναφέρετε στο συκοφαντικό δημοσίευμά σας.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι δήθεν διώκομαι από την εισαγγελία ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση σε ποινικό ακροατήριο επί της καταγγελίας τους γιατί ο Εισαγγελέας έθεσε την δίωξη στο ΑΡΧΕΙΟ.

Για την πειθαρχική μου δίωξη θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ καταδικαστική απόφαση εναντίον μου ή των Εκπαιδευτηρίων ΚΩΣΤΕΑ- ΓΕΙΤΟΝΑ για το συγκεκριμένο ή οποιαδήποτε άλλο θέμα παρά φυσικά τις λυσσαλέες προσπάθειες επί σειρά ετών τρίτων.

Για τα αναφερόμενα στον έλεγχο, που έγινε μετά από απειλητικό δημοσίευμα και αφού έγινε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της δ/ντριας της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής, η αλήθεια είναι πως ο έλεγχος από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δεν διαπίστωσε οποιαδήποτε παρανομία,  ούτε διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας από την Επιθεώρηση Εργασίας Ανατολικής Αττικής και  για το λόγο αυτό δεν επιβλήθηκε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ στα Εκπαιδευτήρια.

Για τις αστειότητες περί τρομοκρατίας και εκφοβισμού σας παραπέμπω στο πρωτοκολληθέν, στην αρμόδια Διεύθυνση, έγγραφο, που απέστειλε ο εκπαιδευτικός που ορίσθηκε από την Δ/νση Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής, με την οποία ζητούσε την απαλλαγή του γιατί δεν μπορούσε πλέον άλλο τις πιέσεις τρίτων και όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά οι λόγοι απαλλαγής του «έχουν να κάνουν με τη μολυσμένη ατμόσφαιρα που κάποιοι, με ανεύθυνο τρόπο, φρόντισαν να δημιουργήσουν διοχετεύοντας ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ».

Σας καλώ να ανακαλέσετε το συκοφαντικό εις βάρος μου και εις βάρος των Εκπαιδευτηρίων δημοσίευμα και να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντησή μου εντός της ημέρας με νεότερη ανάρτησή σας και σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων μέσων, ώστε να διαφυλάξω το όνομα, την τιμή και την υπόληψη τόσο τη δική μου όσο και των Εκπαιδευτηρίων ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ.

Παλλήνη, 25 Νοεμβρίου 2019

Ζωή Γείτονα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Το νέο αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής για μοριοδότηση εκπαιδευτικών

ΑΣΕΠ: Ποια σεμινάρια Πανεπιστημίων μοριοδοτούν στους Πίνακες ΕΙΔΙΚΗΣ αλλά και ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Δίκη προπονητή Ιστιοπλοΐας: «Όταν ήρθαν οι γονείς της αθλήτριας στο Τμήμα δεν κατήγγειλαν βιασμό»
Αποστάσεις κράτησε από την καταγγελία συναθλήτρια της 21χρονης - Τι κατέθεσε μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου
Δίκη προπονητή Ιστιοπλοΐας: «Όταν ήρθαν οι γονείς της αθλήτριας στο Τμήμα δεν κατήγγειλαν βιασμό»
plastiko mpoukali
«Δεν ακριβαίνει το εμφιαλωμένο νερό που πωλείται σε πλαστική συσκευασία»
Δεν ακριβαίνει το εμφιαλωμένο νερό που πωλείται σε πλαστική συσκευασία, λόγω του τέλους ανακύκλωσης, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΟΑΝ
«Δεν ακριβαίνει το εμφιαλωμένο νερό που πωλείται σε πλαστική συσκευασία»