Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Για άλλη μια σχολική χρονιά οι συμβασιούχοι-ες σχολικοί-ες καθαριστές-στριες, παραμένουν απλήρωτοι, οι δικαιολογίες φτηνές και απαράλλαχτες. Άλλοτε φταίνε τα υπουργεία, άλλοτε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, άλλοτε οι σχολικές επιτροπές, ποτέ η Κυβέρνηση, ποτέ οι Δήμοι.
Ανάλογα κάθε φορά σε ποιόν απευθυνόμαστε.
Συναδέλφισσες – οι, τώρα πια έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία.
Έχουμε τη δύναμη!
Όλες-οι μαζί, ενωμένες αγωνιστικά, ταξικά , μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!
Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων, για να απαιτήσουμε να έχουμε σχολεία καθαρά, μόνιμη και σταθερή δουλειά, να πληρωνόμαστε κάθε μήνα.
Συμμετέχουμε στη Πανελλαδική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι ΠΕ – ΕΛΜΕ – Πρωτοβουλία Αναπληρωτών, το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
Καλούμε επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ΙΝΔΙΒΙΜ (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη), με αίτημα τη καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ