Δήμος Βύρωνα: Εμείς θα συμβάλουμε έμπρακτα στην επίλυση του προβλήματος με το σχολείο της πακιστανικής κοινότητας
Ο Δήμαρχος Γρ. Κατωπόδης εξέφρασε την πρόθεση του να συμβάλλει έμπρακτα -εφόσον του ζητηθεί- στην επίλυση του προβλήματος αν δεν δοθεί άμεση λύση.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ, με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος για τη λειτουργία του κυριακάτικου σχολείου της Κοινότητας για την εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας, στο 144ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.

Ο Γρ. Κατωπόδης εξέφρασε στον κ.Ασλάμ τη συμπαράσταση του στο δίκαιο αίτημα της Κοινότητας αλλά και την πρόθεση του να συμβάλλει έμπρακτα -εφόσον του ζητηθεί- στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, αν δεν δοθεί άμεση λύση.

 

Από το facebook του Δήμου Βύρωνα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΤΕΣ
Σχολεία: Επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές - Πότε κλείνουν για καλοκαίρι
Επιστρέφουν οι μαθητές σήμερα στα σχολεία μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις του Ιουνίου και τις καλοκαιρινές διακοπές
Σχολεία: Επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές - Πότε κλείνουν για καλοκαίρι