Ντουντούκα
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου ΠΕ Ρόδου

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, πάρθηκαν αποφάσεις που αφορούσαν και ψηφίσματα, καλέσματα που έβαλε η παράταξη της ΑΣΕ. Συγκεκριμένα:

  • Απεργία- Αποχή από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης.
  • Συμμετοχή στο κάλεσμα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη ΣΕΠΕ ΕΛΜΕ Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών.
  • Στήριξη στην διαφύλαξη του χαρακτήρα και την ενίσχυση της δράσης του ΚΕΘΕΑ.

Έχουν περάσει ήδη αρκετές ημέρες από την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και ακόμη δεν έχουν κοινοποιηθεί οι αποφάσεις της, με ευθύνη της πλειοψηφίας (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ), στη ΔΟΕ, στα ΜΜΕ, σε όλα τα σχολεία, με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία, άρα οι αποφάσεις είναι άκυρες. Να τονίσουμε λοιπόν ότι το Εργατικό Κέντρο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλους τους συναδέλφους,  γι αυτό και από καμιά παράταξη δεν τέθηκε θέμα απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της!

Γίνεται ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να μπλοκάρουν κάθε πρωτοβουλία για την διεκδίκηση και την αγωνιστική πορεία του κλάδου. Αφού έχουν απαξιώσει τη λειτουργία του Δ.Σ. συνεδριάζοντας μόλις δυο φορές στους τελευταίους τέσσερις μήνες,  τώρα γράφουν «στα παλιά τους τα παπούτσια» τις αποφάσεις των συναδέλφων. Άλλωστε έτσι λειτουργούν αυτές οι δυνάμεις βαθιά αντιδημοκρατικά και η στάση τους υπονομεύει το ίδιο το σωματείο!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Απαιτούμε να υλοποιήσουν ΆΜΕΣΑ τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, όπως είναι υποχρεωμένοι από το καταστατικό του Συλλόγου.

Συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, μέσα από τη συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες. Δυναμώνουμε τα σωματεία μας και παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Ρόδος 25-10-2019

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουλη
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική κατά Λιβανού – Αραμπατζή
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
Χριστοδουλάκης
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»
Τι χώρα θέλουμε; Μια χώρα που κινείται με πρόχειρες ρυθμίσεις και διορθώνει εκ των υστέρων τα λάθη της ή μια χώρα που σχεδιάζει με σοβαρότητα από την...
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»