Thumbnail
Διαβάστε τι αναφέρει η ΕΛΜΕ Πειραιά και πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Επείγουσα έκκληση στήριξης μαθητή Λυκείου που αναμένεται να μεταβεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση μυελού των οστών απευθύνει η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Ο μαθητής και η οικογένειά του έχουν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης. Η ΕΛΜΕ συνδράμει ήδη με το ποσό των 400 ευρώ.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση και πως μπορείτε να βοηθήσετε:

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΙ ΤΟΥ,  ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.

Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ.

ΑΡ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΡ. ΛΟΓ.6574-125826-162

IBAN GR7201715740006574125826162

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!