Απάντηση του Νικόλαου Βαρσάμη στις Παρεμβάσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης
Αναλυτικά όσα αναφέρει

Το alfavita.gr έλαβε και δημοσιεύει την παρακάτω απάντηση του Νικόλαου Βαρσάμη, εκπαιδευτικού, πρώην δημάρχου και εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Νεάπολης Θεσσαλονίκης, στην ανακοίνωση των Παρεμβάσεων Δυτικής Θεσσαλονίκης (Δείτε Εδώ).

Αναλυτικά η απάντηση του Νικόλαου Βαρσάμη:

Αν οι κκ των Παρεμβάσεων πιστεύουν ότι από το ΠΥΣΔΕ οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών δημοτικών συμβούλων δεν έγιναν κατ΄εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 7 του άρθρου 93 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 7 του Ν. 4071/2012 και κατ` εφαρμογή του 166366/Ε2/7-10-2016 εγγράφου της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Διοίκησης Προσωπικού Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ του Υπουργείου Παιδείας, ας προσφύγουν κατά τις απόφασης του ΠΥΣΔΕ 

Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά παραφιλολογούν και κάνουν παραπλανητική ενημέρωση. Και να μην ξεχνούν ότι είναι πειθαρχική παράβαση να μην εφαρμόζει ο υπάλληλος τους νόμους, τις εγκυκλίους και τις οδηγίες του Κράτους.

Επίσης σύμφωνα με το ποινικό κώδικα όποιος αποκρύπτει παράνομη ενέργεια διώκεται ποινικά. Αν λοιπόν τη θεωρούν παράνομη να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά.     

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ 
εκπαιδευτικός  
πρώην Δήμαρχος 
εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης

σχετικά άρθρα