Νίκη Κεραμέως
Δηλώσεις της υπουργού Παιδείας μετά την καταγγελία κατοίκου ότι το δημοτικό σχολείο έμεινε χωρίς δάσκαλο

«Το ζήτημα έλλειψης δασκάλου ουσιαστικά δεν προέκυψε ποτέ. Το θέμα του εκπαιδευτικού τέθηκε από τη στιγμή που κανένας εκπαιδευτικός δεν είχε δηλώσει προτίμηση να πάει στο Καστελόριζο. Γι’ αυτόν το λόγο και μεταφέρθηκε δάσκαλος από άλλη περιοχή προκειμένου να λειτουργήσει το σχολείο κανονικά για την έναρξη της σχολικής χρονιάς» δήλωσε η υπουργός Παιδείας σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την καταγγελία κατοίκου ότι το δημοτικό σχολείο της περιοχής είχε μείνει χωρίς δάσκαλο.

Το δημοτικό σχολείο του Καστελόριζου, που έχει είκοσι μαθητές, έκανε αγιασμό με εκπαιδευτικό που μεταφέρθηκε από τη Χάλκη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!