Ποια ειναι η πρώτη σε επιλογή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή
Οι τάσεις τις επιμόρφωσης στα προγράμματα δημόσιων Πανεπιστημίων. Ποια είναι τα πρώτα σε επιλογή στην Ελλάδα

Η περίοδος του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου είναι κομβική για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς καθώς μετά τις δηλώσεις περιοχών αναμένουν την α' φάση προσλήψεων.

Παράλληλα οι αναπληρωτές - αδιόριστοι ξεκινούν επιμορφώσεις σε διάφορα αντικείμενα, ώστε αρχικά να μοριοδοτηθούν για τις προσλήψεις και να προλάβουν τις επόμενες αιτήσεις το 2020 και έπειτα να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες και κριτήρια για το μέλλον.

Ποιο είναι το κορυφαίο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή;

Η πρώτη σε επιλογή επιμόρφωση που πραγματοποιούν είναι πάνω στην Ειδική Αγωγή και συγκεκριμένα το εξ αποστάσεως σεμινάριο "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" (δείτε εδώ ποιον αφορά και τα πεδία μοριοδότηση για προσλήψεις διορισμούς) του Πανεπιστημίου Αιγαίου με επιστημονικά υπεύθυνη την καθηγήτρια Χριστίνα Παπαηλίου που έχει έως και τέλος Αυγούστου ανοικτές αιτήσεις.

Κατάρτιση και στον τομέα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Χιλιάδες αναπληρωτές, αδιόριστοι αλλά και μόνιμοι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν μαζί με το συγκεκριμένο σεμινάριο της ΕΑΕ καθώς λαμβάνουν μεγάλη έκπτωση αν κάνουν και τα δύο, το κορυφαίο επιμορφωτικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και αφορά τους πρόσφυγες στις σχολικές μονάδες. Το σεμινάριο έχει τίτλο "Κατάρτιση Εκπαιδευτικών στη Διαπολιτισμική Εκπ/ση για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο".

σχετικά άρθρα