Ν. Κορδής: Καμία εξέλιξη για τη β’ φάση των αποσπάσεων και τους διορισμούς
Νεότερη ενημέρωση του αιρετού του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριου Κορδή στο alfavita.gr για τη β' φάση των αποσπάσεων και τους διορισμούς

Δεν υπάρχουν νεότερα από το υπουργείο Παιδείας για την β΄ φάση των αποσπάσεων όπως ενημερώνει στο alfavita.gr ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριος Κορδής.

Όπως τονίζει ο κ. Κορδής, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα πρέπει να δώσει άμεσα εντολή για να ανοίξει το σύστημα και οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να καταθέσουν αίτημα επανεξέτασης ή νέα αίτηση απόσπασης.

Άγνωστο παραμένει επίσης τι μέλλει γενέσθαι με τις προσλήψεις αναπληρωτών τη φετινή σχολική χρονιά, την ώρα που σε τέσσερις ημέρες λήγει η προθεσμία της 23ης Αυγούστου για την έκδοση των οριστικών πινάκων από το ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις αναπληρωτών θα πραγματοποιηθούν, όπως όλα δείχνουν, με βάση τις διατάξεις του Ν.4589/19, δηλαδή με τους παλιούς πίνακες.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΑΔ: Πίνακες, νέοι και παλιοί

Ετήσια Μοριοδοτούμενη Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή του Παν.Αιγαιου

Ετήσια Κατάρτιση στη Διαπολιτισμική Εκπ/ση για μαθητές με προσφυγικό - μεταναστευτικό υπόβαθρο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΣΑΜΕΑ
ΑΣΕΠ: Στη Βουλή οι «κόφτες» για τα άτομα με αναπηρία – Παρέμβαση ΕΣΑμεΑ
Η ΕΣΑμεΑ καταγγέλλει αποκλεισμούς ΑμεΑ από τους Δήμους - Αίτημα για διπλασιασμό μορίων και κατάργηση των εξαιρέσεων σε ειδικότητες «αιχμής»
ΑΣΕΠ: Στη Βουλή οι «κόφτες» για τα άτομα με αναπηρία – Παρέμβαση ΕΣΑμεΑ